رئیس اتحادیه نانوایان بیرجند با اشاره به افزایش هزینه های جانبی، پخت نان در نانوایی های یارانه ای گفت: در طول این چند سال، قیمت مواد اولیه، حامل های انرژی، بیمه کارگر و اجاره بها افزایش پیدا کرده اما همچنان قیمت نان ثابت باقی مانده است.
مرادی همچنین علت پایین بودن کیفیت نان پخت شده را بی کیفیتی آرد دانست و افزود: برخی اوقات محموله آردی که وارد نانوایی های سطح شهر می شود بی کیفیت است و سبب پایین آمدن کیفیت نان می شود.
وی با اشاره به فعالیت 10 نانوایی غیر مجاز در بیرجند گفت: این نانوایی ها بدون مجوز در منازل فعایت می کنند که باید با همکاری اداره بهداشت و اماکن جلوی فعالیت آنان را گرفت.
مرادی افزود: در شهر بیرجند 199 نانوایی یارانه ای و آزادپز فعالیت می کنند که استاندار آن متناسب با جمعیت حدود 130 نانوایی است.
انتهای پیام/ب