دبیر شیرازی مدیرعامل یک شرکت عملیات حرارتی صنعتی در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد:از آنجایی که حرفه ما جزو خدمات صنعتی محسوب شده و حلقه پایان دهنده پروژه های این حوزه است،موضوع رکود فراگیر حاکم در بخش مذکور، به تعطیلی رسیدن صنایع را نزدیک تر و ملموس تر کرده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت کوره های حرارتی به یک سوم حد معقول خود کاهش یافته ،افزود:همین موضوع اهرم اجباری بر تعدیل تعدادی از نیروهای شاغل در کارگاه ها شده است.
شیرازی با بیان اینکه خاموش شدن کوره ها یکی از تاثیرات منفی رکود است ،افزود: بسیاری از شرکت های خصوصی و حتی دولتی که در گذشته دستمزد واحدهای خدماتی خود را نقد می پرداختند،اکنون به دلیل نبود نقدینگی ،از خدمات چک استفاه می کنند. این امر موجب شده تا ادامه حیات واحدهای خدمات صنعتی به خطر بیافتد.
این فعال صنعتی اضافه کرد:واحدهای خدمات صنعتی هم چون واحدهای عملیاتی حرارتی صنعتی برای خرید مواد اولیه خود همانند گازوییل ،پول نقد پرداخت می کنند.علاوه بر این پول برق این قبیل از کارگاه ها هر ماه حدود 20 میلیون تومان می شود که پرداخت به موقع آن ضرورت دارد چرا که در غیر این صورت برق قطع شده و در روند فعالیت و تولید اختلال ایجاد می شود.
وی در پایان گفت : بهترین راهکار جلوگیری از تعطیلی و ورشکستگی واحدهای صنعتی،افزایش نقدینگی در حوزه صنعت کشور است.
انتهای پیام/