شهرداری بروجرد؛

برندسازی ظرفیت‌های گردشگری بروجرد با فضاسازی مناسب

شهردار بروجرد این شهر را دارای ظرفیتی مساعد در زمینهٔ برندسازی شهری دانست و گفت: بروجرد باید به جایگاه اصلی خود به‌عنوان شهری با ظرفیت‌های فراوان طبیعی، اقلیمی و تاریخی بازگردد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان ؛  امیر جاویدپور با اشاره به وجود مشکلاتی در بدنه و ساختار شهرداری بروجرد گفت: شهرداری بروجرد با مشکلاتی مواجه است اما نباید نسبت به این مشکلات سیاه نمایی صورت بگیرد تا این امور مانع حضور سرمایه‌گذاران در این شهر شود چراکه در حال حاضر رایزنی و مذاکراتی با سرمایه‌گذاران صورت گرفته که آن‌ها برای حضور در این شهر با دانستن ظرفیت‌ها تشویق شوند.

وی به حقوق معوقه کارکنان شهرداری بروجرد اشاره کرد و پرداخت این حقوق را از اولویت‌های جدی و نخست خود برشمرد و افزود: پرداخت حقوق کارکنان شهرداری نیاز به یک سلسله برنامه خاص دارد و باید برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد و در ابتدای امر باید ساختار شهرداری تغییر کند.

شهردار بروجرد بابیان اینکه از همه برنامه‌ها برای درآمدزایی در راستای رفع این مشکلات بهره خواهیم گرفت، عنوان کرد: فضای شهر بروجرد درآمدزا است و باید واحد مشارکت‌ها فعال شود و درزمینهٔ وصول مطالبات به‌صورت جدی و قوی برخورد کنیم.

وی تحول اساسی در ساختار شهرداری بروجرد را از برنامه‌های جدی خود دانست و دراین‌باره بیان کرد: درزمینهٔ نیروی انسانی و ارزشیابی مدیران درمجموع نیاز است ساختار متحول شود تا ساختاری چابک و پویا تشکیل شود تا در بخش‌های درآمدی نیز ورودی جدی داشته باشیم.

جاویدپور بر لزوم دعوت از سرمایه‌گذاران و هموار کردن زمینه‌های حضور بخش خصوصی در این شهر تأکید کرد و گفت: در بخش‌های سرمایه‌گذاری و ورود سرمایه‌گذارانی که بتوانند در بروجرد مؤثر باشند و نیز فعالیت در بخش‌های خصوصی باید به‌صورت جدی اهتمام ویژه به وجود آید که به همین دلیل کارگروهی در حال شکل‌گیری است که در فضای تسهیل سرمایه‌گذاری فعالیت نماید.

شهردار بروجرد این شهر را دارای ظرفیتی مساعد در زمینهٔ برندسازی شهری دانست و گفت: بروجرد باید به جایگاه اصلی خود به‌عنوان شهری با ظرفیت‌های فراوان طبیعی، اقلیمی و تاریخی بازگردد و برند شهری را در حوزه‌هایی همچون گردشگری احیا کنیم تا گردشگران این شهر را به‌عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کنند.

وی به تبلیغات و فضاسازی نامناسب درزمینهٔ معرفی ظرفیت‌های فراوان بروجرد اشاره کرد و خواستار ورود جدی به این حوزه در تثبیت ظرفیت‌های این شهر در سطح کشور شد و گفت: استفاده از سمن‌ها و NGO ها یک ظرفیت بالقوه است که می‌توانند در زمینه‌های محیط‌زیست، فرهنگی، جلب مشارکت‌ها و کمک به ساخت شهر مؤثر باشند.

جاویدپور برنامه‌ای هم برای جلوگیری از ترویج فساد اداری داشت و افزود: باید جلوی فساد اداری گرفته شود که این امر سبب می‌شود درآمد شهرداری افزایش یابد چراکه در حال حاضر روزنه‌های بسیاری در شهرداری وجود دارد که درامدهای این نهاد را به‌شدت کاهش می‌دهد و باید با برنامه‌ریزی دقیق مانع از کاهش درآمدهای شهرداری از این روزنه‌ها شد.

وی عدم ساماندهی نیروهای انسانی شهرداری بروجرد را از دیگر مشکلات این نهاد دانست و دراین‌باره یادآور شد: باید در کنار ساماندهی نیروی انسانی شهرداری بروجرد شایسته‌سالاری در انتخاب مدیران شهری در نظر گرفته‌شده و رعایت شود.

ساماندهی بازارچه‌ها و دست‌فروشان، جلب مشارکت و همدلی مردم در برنامه‌ها و رفع مشکلات موجود درزمینهٔ ارائه خدمات و زیباسازی شهری از دیگر سرفصل‌هایی بود که شهردار جوان بروجرد بر لزوم تغییر و تحول اساسی در آن‌ها تأکید کرد.

انتهای پیام/د

ظرفیت‌های گردشگری بروجرد با فضاسازی مناسب برندسازی می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.