به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ رحمت محمدی رئیس اداره شیلات شهرستان علی آباد کتول در این باره گفت: هدف این جشنواره آشنایی با نحوه طبخ صحیح و با
مصرف آبزیان، تاثیر آن در رشد، نمو و سلامت اعضای خانواده و به خصوص کودکان و قرار دادن ماهی و میگو در
سبد غذایی خانوار بوده که برای اولین بار با شرکت بانوان ورزشکار این شهرستان برگزار شد.
اظهار داشت: شرکت کنندگان در این جشنواره بیش از ۷۰ نوع غذای سالم و متنوع شامل ماهی شکم پر، ماهی سوخاری، شنیسل ماهی، کباب ماهی شرکت کنندگان ارائه کردند.
وی با اشاره به فواید مصرف آبزیان گفت: گوشت آبزیان دارای پروتئین مرغوب با قابلیت هضم آسان است که مصرف آن میتواند تداوم سلامتی و درمان بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی، عروقی را به دنبال داشته باشد.
اولین جشنواره
غذای سالم - زندگی سالم، با مشارکت بانوان ورزشکار و با همکاری اداره شیلات و اداره ورزش و جوانان شهرستان علی آباد کتول، در مجتمع فرهنگی ورزشی شهید داوود مزرعه این شهرستان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/م
محصولات آبزی در سبد خانوار گلستان