به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نوبخت اژدری، مدیر طیور و زنبور عسل معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: سال گذشته 39 هزار و 100 تن گوشت سفید مرغ در استان تولید شد که پیش بینی می شود در سالجاری افزون بر 40 هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی افزود: در استان اردبیل 389 واحدمرغداری گوشتی با ظرفیت 6 میلیون و 600 هزار قطعه در یک دوره پرورش در سطح استان فعال هستند که ماهانه 1 میلیون و 550 هزار قطعه در مرغداریهای استان عملیات جوجه ریزی صورت میگیرد.
مدیر طیور و زنبور عسل معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در سال گذشته صادرات گوشت به کشورهای عراق و افغانستان انجام شده است که در نیمه دوم امسال نیز ۴۶ تن گوشت مرغ به عراق صادر شده است.
اژدری افزود: امسال نسبت به سال گذشته 4 درصد افزایش جوجهریزی را در واحدهای مرغداری استان شاهد بودیم که میانگین دوره پرورش در سالنهای مرغداری 51 روز است که ضریب تبدیل آن نیز 76.1 الی 92.1 کیلوگرم است.
وی بیان کرد: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان اردبیل 24 کیلوگرم است و نیاز داخلی استان به گوشت مرغ سالانه 30 هزار تن است که 10 هزار تن گوشت مازاد را به استانهای همچوار و تهران فرستاده میشود.
وی تصریح کرد: در سال گذشته صادرات گوشت به کشورهای عراق و افغانستان انجام شده است که در نیمه دوم امسال نیز 46 تن صادرات گوشت مرغ به کشور عراق صورت گرفته است.
انتهای پیام/ح