به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این سوپ انار فوق العاده، با عدس و برنج تهیه می شود و رویش هم کشمش تفت داده ریخته می شود. برای این که سوپ پر مایه تر باشد میتوانید گوشت چرخکرده را به شکل کوفته قلقلی در بیاورید و داخل سوپ انار از آن استفاده کنید.
چند انار خوش آب و رنگ تر و تازه پیدا کنید و آبش را بگیرید. اگر دوست دارید سوپ شما ترش باشد از انارهای ترش تر استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سرماخوردگی برای کودکان
یک لیوان آب انار طعم سوپ را عالی میکند. سوپ انار را در شب های سرد پاییز و زمستان تهیه کنید و از آن لذت ببرید. می توانید سوپ انار را برای شب یلدا هم استفاده کنید. دانه های انار دوست همیشگی شما در تزیینات شب یلدا هستند.
مواد لازم
-عدس 3/4 پیمانه
-کره یا مارگارین 2 قاشق غذاخوری
-پیاز متوسط 1 عدد
-آب 8 پیمانه
-برنج دانه بلند 1 پیمانه
-زردچوبه 1 قاشق چایخوری
-نمک و فلفل به مقدار کافی
-جعفری خرد شده 1/2 پیمانه
-پیازچه خرد شده 1/2 پیمانه
-آب انار 1 پیمانه
-کره 1 قاشق غذاخوری
-نعنای تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری (یا 2 قاشق چایخوری نعنا خشک)
-کشمش 1 قاشق غذاخوری
-گوشت چرخکرده 450 گرم (دلخواه)
طرز تهیه سوپ انار:
ابتدا عدس را بشویید. برای این کار عدس را داخل یک صافی بریزید و زیر آب سرد بگیرید. آن را خوب بشویید تا کاملاً پاک شود.
قابلمه ای را روی شعله قرار دهید و دو قاشق کره را داخل آن بریزید تا آب شود.پیاز را خرد کنید و داخل کره آب شده بریزید. تفت بدهید تا نرم شود.گوشت چرخکرده را با کمی نمک، فلفل و کمی از زردچوبه طعمدار کنید و به شکل کوفته در بیاورید.
عدس را آبکش کنید و همراه با 8 پیمانه آب، برنج، زردچوبه، کوفته ها، نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.بگذارید جوش بیاید.شعله زیر قابلمه را کم کنید و درب آن را بگذارید. حدود 40 دقیقه بگذارید روی شعله ملایم بماند تا برنج و عدس نرم شوند.در این مدت انار را دان کنید و آب انار را بگیرید.وقتی برنج و عدس نرم شد، آب انار، جعفری و پیازچه خرد شده را به سوپ اضافه کنید و بگذراید 15 دقیقه دیگر قل بخورد.
در تابه کوچکی 1 قاشق کشمش را ذوب کنید. کشمش را چند دقیقه در کره تفت بدهید تا طلایی رنگ شود.سوپ را داخل ظرف مورد نظر بریزید و کشمش را روی آن بپاشید. سوپ انار آماده است.
منبع:رکنا
انتهای پیام/