به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،همزمان با نیمه دوم آذر۲۰ تن حلیم نذری در امامزاده بی بی زینب(س) روستای یزدل طبخ و بین ۲۰ هزار نفر از مردم آران و بیدگل و کاشان توزیع شد.
این حلیم سنتی با 300 کیلوگرم گوشت ، هزار کیلوگرم گندم، صد کیلوگرم نخود و500 کیلوگرم پیاز با هزینه ای حدود200 میلیون ریالی نذورات مردمی طبخ شده است.
پخت حلیم نذری از رسوم دیرینه و سنتی مردم این شهرستان است که در مناسبت های مختلف مذهبی به شیوه ای خاص در این شهرستان اجرا می شود.
روستای یزدل، در ۲۰ کیلومتری مرکز شهرستان آران و بیدگل واقع شده است.
انتهای پیام/م