موسی زاده استاد دانشگاه در رشته تغذیه و محقق در زمینه نیشکر در حاشیه برگزاری اولین جشنواره نیشکر بومی مازندران در بهنمیر در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت: شکر بهنمیر سالمترین نوع شکر دنیا است و این نوع شکر تنها در چند کشور محدود کشت میشود.
وی افزود: شکری که در مازندران تولید میشود به دلیل اینکه تصفیه شده و سانتریفیوژ نیست و به صورت ارگانیو کشت میشود، سالمترین شکر دنیاست.
دکتر موسی زاده با اشاره با سابقه دو هزار ساله کشت نیشکر در مازندران و خواص متعدد غذایی آن گفت: همه مسئولان باید برای توسعه کشت و صنایع تبدیلی و فرآوری تلاش کنند.
استاد دانشگاه در رشته تغذیه و محقق در زمینه نیشکر به لزوم نامگذاری میدان و یا خیابانی در بهنمیر برای معرفی هر چه بیشتر نیشکر، خواستار استفاده از دانشگاه مازندران در زمینه انجام تحقیقات لازم شد.
وی افزود: تنوع محصولات فن آوری شده از نیشکر، وجود دانش تولید فرآوردهها در منطقه باعث شده تا این پتانسیل وجود داشته باشد که نیشکر بهنمیر را ملی یا جهانی کنید.
انتهای پیام/آ