به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، نسیبه همتی سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان سمنان گفت: کارگاه آموزشی توانمند سازی مدیران اقامتگاههای بوم گردی دو روزه در اقامتگاه بومگردی «عمارت پدر سالار» در روستای علی آباد شهرستان آرادان برگزار شد.
وی با تاکید بر اینکه اقامتگاههای بوم گردی نقش مهمی در معیشت، اقتصاد و کسب و کار دارند، گفت: این دوره آموزشی با هدف ارتقاء سطح کیفیت فعالیت نیروی انسانی در حوزه گردشگری روستایی و میزبانی شایسته از گردشگران برگزار شد.
همتی افزود: شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی توانمند سازی مدیران اقامتگاههای بوم گردی با مباحثی از جمله فنون راهنمایی تور در گردشگری، برنامهریزی و مدیریت مقاصد اکوتوریسم و گردشگری روستایی، بازاریابی در گردشگری روستایی و نقش بانوان در گردشگری روستایی با تاکید بر صنایع دستی و .... آشنا شدند.
وی گفت: فراگیران در این کارگاه دو روزه از اقامتگاههای بوم گردی «نورخونه» در روستای پاده شهرستان آرادان، «قصر شیرین» در روستای کوشک شهرستان گرمسار و موزه اقوام گرمسار بازدید کردند.
وی افزود: با توجه به اینکه صنعت گردشگری از بزرگترین صنایع دنیا محسوب می شود و از آن به عنوان صنعت بدون دود یاد میکنند، سازمان میراث فرهنگی اقدام به صدور مجوز برای اقامتگاههایی میکند که با معماری بومی روستاها سازگاری داشته باشند.
سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان سمنان، گفت: در صورت وجود اقامتگاههای بوم گردی مناسب، مسافران و گردشگران میتوانند با سفر به مناطق طبیعی و روستایی با آداب و رسوم و فرهنگ روستاها آشنا شده و زندگی روستایی را همراه با خانوادههای روستایی تجربه کنند.
گفتنی است ، بومگردی به معنای سفر به طبیعت است سفری که مسئولانه باشد، به گونهای که نه تنها آسیبی به طبیعت نمیرساند بلکه پایداری و حفظ محیط زیست، حفظ ارزشهای سنتی جوامع محلی، اشتغال و کارآفرینی از نتایج مهم آن است.
استان سمنان دارای 94 مرکز اقامتی شامل 12 هتل، 2 هتل آپارتمان، پنج مهمانپذیر ، 43 اقامتگاه بوم گردی، 26خانه مسافر، یک متل و پنج مجتمع اقامتی ، محوطه و مجموعه گردشگری است و این واحدها در مجموع دارای یک هزار و 309 تخت برای اقامت گردشگران است و ظرفیت اقامتی رسمی در استان سمنان بیش از 2 هزار نفر شب است.
انتهای پیام / ه