به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره پژوهش در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حذف کنکور در دستور کار قرار گرفته است اظهار کرد: در بحث مربوط به سوابق تحصیلی دانشجویان محدودیت وجود دارد ولی قطعا در سهمی که از طریق آزمون برای پذیرش داوطلبین در نظر گرفته میشود تاثیرگذار است.
غلامی با بیان اینکه برنامهای داریم که کنکور به روش جدیدی از گزینش دانشجو تبدیل شود اظهار کرد: ضرورتا این برنامه باید از آموزش و پرورش شروع شود.
وی با تاکید براینکه کاملا مشخص است که مدل آزمون سراسری را نخواهیم داشت خاطرنشان کرد: باید آموزش و پرورش برنامه لازم را برای آمادهسازی دانشآموزان و ارزیابی سوابق تحصیلی داشته باشد.
وزیر علوم بیان کرد: به نظر من باید هر چه زودتر به دانش آموزان اطلاعرسانی شود که براساس چه معیاری در آینده قرار است انتخاب رشته کنند.
غلامی در ادامه در خصوص اینکه تعاونی سازمان سنجش از وجود کنکور نفع میبرد اظهار داشت: سازمان سنجش مجری قانون است و مصوبات را اجرا میکند.
وی بیان کرد: این مجموعه تمامی برنامههایی را که تنظیم شده را اجرا میکند و ۸۵ درصد امتیاز از طریق سوابق آموزشی دانش آموزان استخراج میشود، البته حجم زیادی از کار را برعهده این سازمان گذاشته است.
وزیر علوم گفت: مباحثی راجع به گردش مالی کنکور مطرح شده که این مباحث به سازمان سنجش ارتباطی ندارد.
غلامی در خصوص تغییر مدیریت در دانشگاهها گفت: تغییر مدیریت یک روند طبیعی است و براساس شرایط پیش میآید و با توجه به سیاستهای موجود ممکن است در بین مدیران برخی برای اداره دانشگاه مجهزتر و قویتر باشند و انتخاب شوند و این مسئله یک روند طبیعی است.
انتهای پیام/
ثانیا؛ما وقتی قصد حذف کنکور را داریم؛باید یک جایگزین عالی و بهتر برای آن داشته باشیم که کمترین ریسک پارتی بازی؛و رانت و امثالهم را داشته باشد و از طرفی؛دقت و حساسیت و اعتبار و روایی کنکور نیز در آن لحاظ گردیده باشد.
واقعا چه جایگزینی بهتر از کنکور به شیوه فعلی را می توان در نظر گرفت؟
شاید عنوان شود که معدل سالهای تحصیل فرد به عنوان آیتمی جهت ورود به رشته های برتر در نظر گرفته شود؛ و افراد متنفذ و یا ثروتمند؛به راحتی و با اعمال نفوذ در ادارات آموزش و پرورش و یا صرف کردن پول و با دسترسی به سئوالات امتحانات نهایی و یا پایانی مدارس( که قطعا بسیار بسیار راحت تر از دسترسی به سئوالات کنکور سراسری است)،می توانند معدل دانش آموز مورد نظر خود را افزایش دهند و حق دانش آموزان معمولی و عادی به راحتی ضایع میگردد.
به هر حال باید پذیرفت که کنکور سراسری به شیوه فعلی؛بهترین و سالم ترین شیوه برای ورود دانش اموزان برجسته به رشته های پر متقاضی است و کمترین میزان خطا و اعمال نفوذ را دارد.
به جای حذف کنکور سراسری باید با فرهنگ سازی در خانواده ها،مردم به ایننتیجه برسند که تنها راه موفقیت افراد،دانشگاه و گرفتن مدرک نیست و افراد می توانند بدون ورود به دانشگاه،و با تمرکز بر استعدادهای فردی و علایق غیر درسی نیز موفق شوند و حتی از نظر مالی و اجتماعی،بسیار موفق تر از افراد تحصیل کرده باشند.با رجوع به متن جامعه و مطالعه زندگی افراد ثروتمند؛هنرمندان،ورزشکاران و .... دیده میشود که بسیاری از این افراد،تحصیلات دانشگاهی خاصی ندارند و با تمرکز بر روی علایق و استعدادهای خود،توانسته اند بسیار موفق تر از افراد تحصیل کرده باشند.
کنکور با آینده ی ما و قبل از ما بازی کرده
برا رشته های پرطرفدارمثل پزشکی هم یک کتاب معرفی کنید ازاون کتاب آزمون ورودی بگیرین..
بدلیل اینکه بچه ها فقط ازیک کتاب آزمون میدن استرسش کمتره
ما ازاسترسش حتی نمیتونیم خوب درس بخونیم
ما ازاسترسش حتی نمیتونیم خوب درس بخونیم
و همین باعث شده خییلیا پشت کنکور بمونن..
ا
واسه ما که نسل قدیم هستیم اگه نتونیم تو کنکور 97 موفق بشیم باید چیکار کنیم؟؟؟
تاثیر سوابق نامردیه..خودم رفیق دارم که نمیتونه یه سوال فیزیک حل کنه اما نمره زیر 15 نداره!
باید کنکور همچنان ادامه داشته باشه بدون اینکه معدل توش تاثیری داشته باشه یا حداکثر تاثیر معدل 20 درصد باشه!!
وای به حال روزی که کنکور حذف هم بشه
مثلا 1000نفر معدلشون 20 باشه بعد 1000نفر همشون هم بخوان بیان دانشگاه تهران پزشکی بخونن!ظرفیت دانشگاه هم 500نفر باشه!منطقیه؟
بنابراین کسایی که دنبال این رشته هستن اصلا نگران نباشن حتی با وجود داشتن سوابق تحصیلی نه چندان مطلوب
کشور از دست کنکور فلج شده
باید امتحانات پایان ترم دانش اموزان نهایی بشود و از اول سنجش بشن
و اینکه هر دانشگاهی جداگونه واس خودش از میان واجدین شرایط ازمون کتبی ، عملی خواست بگیره و گزینش کنه