به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از عوامل مؤثر در راه پیشرفت و آبادانی کشور اختراعات و رویدادهای جدید علمی هستند و در این میان جوانان نخبهای که استعداد درخشان هستند همراه با اختراعاتشان راه را برای پیشرفت روزافزون کشور هموار کردهاند.
در این گزارش به معرفی یکی از اختراعات این جوانان عضو بنیاد ملی نخبگان میپردازیم.
گروهی از جوانان نخبه دانشگاههای آزاد سراسر تهران متشکل از وحید احمدی، محمدرضا ذوالقدری و حسین غلامی موفق به طراحی و ساخت پهپادهایی جديد و نو شده اند.
وحید احمدی سرگروه تیم دانشجویی سماوات در گفتوگو با خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص پهپادهایی که طراحی کردهاند اظهار کرد: تیم ما موفق به طراحی ۳ پهپاد با عنوان سیمرغ ۱، سیمرغ ۴ و پهپاد چهار باله سها شده است که در دنیا نمونهای ندارد و به تازگی رونمایی شده است.
وی در خصوص اين پهپاد ها گفت:طراحی این پهپاد به صورت کاملاً اتوماتیک است به اين صورت كه عمود بلند میشود و به جلو حرکت میکند، با توجه به آنتنهایی که بر روی سطح زمین قرار میگیرد اطلاعات و نقاط مورد نظر توسط این پرنده دریافت میشود و پهپاد کار اصلی خود که عکسبرداری است را انجام میدهد و پس از اتمام کارش ميتواند با موتور عمودی خود ثابت با ایستد .
این مخترع کشورمان در خصوص پهپاد دیگری که موفق به تولید آن شدهاند، خاطرنشان کرد: یک پهباد دیگر که توسط تیم ما ساخته شده است مولتی روتر است كه ٤ موتور دارد و تستهای پروازی را انجام داده است وجه تمایزش با پهپادهای دیگر این است که به جای داشتن 2 موتور چهار موتور دارد.
احمدي خاطر نشان كرد:در خصوص چهار موتوره بودن پهپاد، دانشجویان دانشکدههای مختلفی نسبت به ما اعتراض کردند که پس از ۳ ماه تفکر توانستیم قابلیت تا شدن را به موتور های این پهپاد اضافه کنیم یعنی پهپاد پس از آنکه از زمین بلند شد دوتا از موتورهایش بسته میشوند و این پهپاد تا ۳ ساعت توان پرواز کردن دارد.
این مخترع کشورمان با اشاره به این موضوع که مولتی روتور ها حالت خود را میتوانند تغیر دهند اظهار کرد: این پهباد میتواند از حالت معمولی خارج شود و به بال ثابت تبدیل شود.
احمدی با اشاره به اینکه این پرندهها قابلیت انجام عملیات نظامی را دارند، گفت: عموماً از این پهپادها برای شناسایی و امدادرسانی استفاده میشود، اما اگر لازم باشد در موارد نظامی هم میتوان از آنها کمک گرفت.
مخترع کشورمان در خصوص ایستگاههای زمینی این پهپادها یادآور شد: یک آنتن مرکزی برای تمام این پهپادها تولید شده که فرکانسهای استاندارد جهانی و تصاویر را از مراکز زمینی به پهپادها میفرستد باید به این موضوع اشاره کنم که کلیه طراحیهای این پهپادها از بدنه تا آنتنهای زمینی کاملاً بومی بوده و در کشور تولید شده است.
انتهای پیام/
بعد اون آنتن تلویزیون که به سه پایه دوربین وصل کرده برای چیه!؟ و اصلا به کجا وصل (کو سیمش)
زنده باد ایران