به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، امانالله شجاعی صبح امروز در بررسی روند ثبت نام و پرداخت وام به واحدهایی که در سامانه بهینیاب ثبت نام کردهاند اظهار داشت: براساس آخرین گزارشات سایت بهین یاب مربوط به ثبت نام واحدهای تولیدی برای اخذ وام رونق تولید، عملکرد استان بوشهر در جذب اعتبارات از ۱۵ روز گذشته تاکنون پیشرفت قابل قبولی داشته و از ردیف ۲۴ به ردیف ۱۹ صعود کرده است.
وی، با بیان اینکه برخی واحدهای تولیدی و صنعتی استان بوشهر از مزایای سامانه بهینیاب استفاده کردهاند خاطر نشان کرد: برخی از بانکها با عملکرد خوب خود سبب شدهاند که هم واحدهای تولیدی بتوانند به موقع از این مزایا استفاده کرده و گرفتار بروکراسیهای بی مورد اداری نباشند وهم بتوانند برای تولید بیشتر و بهتر عمل کنند و هم سبب تثبیت و یا افزایش اشتغال شوند.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استان بوشهر با تاکید بر مشارکت بیشتر بانکها در حل مشکلات واحدهای تولیدی و اشتغالزا افزود: چنانچه همه بانکها همانند بانکهای پیشرو عمل میکردند، رتبه استان بوشهر به حدود ردیف ۱۰ صعود میکرد.
شجاعی با اشاره به بررسی عملکرد بانکهای استان بوشهر خاطر نشان کرد: در هفته آینده آخرین عملکرد بانکهای استان بوشهر در بین سایر استانها بررسی و نقاط ضعف و قوت هریک از بانکها در سامانه بهین یاب اعلام میشود.
وی با بیان اینکه ۳۴۰ بنگاه اقتصادی، واحد صنعتی، تولیدی و معدنی استان بوشهر در سامانه بهینیاب ثبت نام کردهاند تصریح کرد: تاکنون به ۶۹ واحد وام پرداخت شده که رتبه استان بوشهر در کشور ۱۹ اعلام شده است.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استان بوشهر از پرداخت وام از طریق سامانه بهینیاب به ۸۲ بنگاه اقتصادی و تولیدی استان بوشهر خبرداد و افزود: تاکنون ۸۲ واحد صنعتی و اقتصادی در مجموع ۳۶۶ میلیارد ریال وام پرداخت شده که البته در محاسبات رده بندی تنها تعداد ۶۹ واحد ومبلغ ۲۹۱.۹ میلیارد ریال مد نظر سایت بهین یاب است.
شجاعی با اشاره به اینکه درسال گذشته به ۱۳۲ واحد صنعتی استان بوشهر به مبلغ حدود ۹۰۰ میلیارد ریال وام پرداخت شده است گفت: از اوائل دی ماه امسال کار نظارت بر عملکرد بانکها در زمینه مشارکت آنها در پرداخت وامها از طریق سامانه بهین یاب آغاز میشود.
انتهای پیام/ف