اصغری گفت: حلال بودن موادغذایی، سلامت روحی، معنوی و حتی جسمی افراد را به همراه دارد.

غذای حلال سلامت روحی، معنوی و جسمی به همراه دارد/ کمک کنیم مسلمانان جهان به غذای حلال دسترسی‌ داشته باشند‌به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ غلامرضا‌ اصغری‌ رئیس سازمان غذا و داروی ایران صبح امروز در مراسم‌ غذای حلال‌ که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد‌، اظهار کرد: ارائه فرآورده‌های حلال‌ دارای مزیت‌های فراوانی است و در زندگی انسان‌ها و سلامتی آنها مؤثر است‌.

وی با بیان اینکه سلامتی با کیفیت‌ تغذیه گره خورده است، اظهار کرد: حلال بودن موادغذایی‌ که استفاده می‌کنیم باعث‌ ایجاد سلامتی در افراد مصرف‌کننده می‌شود و امروزه توجه‌ ویژه‌ای به مسئله‌ غذای حلال می‌شود.

اصغری‌ با اشاره به اینکه یکی از اعتقادات ما حلال بودن موادغذایی‌ مصرف‌کننده است، اظهار کرد: این کار سلامت روحی، معنوی و حتی جسمی را به همراه دارد و در کشورمان هم توجه ویژ‌ه‌ای به رزق‌ حلال و پاک می‌شود.

رئیس سازمان غذا و داروی ایران با بیان اینکه کارشناس‌های غذا و دارو در همه کشورهای اسلامی همکاری خوبی‌ با یکدیگر‌ داشته‌اند و تجربیات خود را در اختیار یکدیگر‌ قرار می‌دهند تأکید کرد: مسلمانان در دنیا از جمعیت اقلیتی‌ برخوردار بوده و دسترسی به غذای حلال یکی از موضوعات مهم محسوب می‌شود؛ شاید این مسئله در کشور اسلامی‌مان زیاد نمود پیدا نکند اما در کشورهای‌ خارجی دسترسی‌ به غذای حلال‌ اهمیت دارد و ما باید کمک کنیم تا مسلمانان به فرآورده‌های غذایی حلال دسترسی‌ داشته باشند‌.

وی با تاکید براینکه همکاران ما در سراسر کشور بر کیفیت فرآورده‌های غذایی نظارت دارند اظهار کرد: به دست آوردن روزی حلال به عنوان بخشی از سعی ما، مسئله مهمی است زیرا ما مسلمانان اعتقاد داریم که اموالی که استفاده می‌کنیم باید حلال و پاک باشد‌ و همچنین‌ غذای مصرفی باید حلال و از دست رنج خود آدم تهیه شده باشد.

اصغری‌ با بیان اینکه اموال بیت‌المال در کنار گوشت حرام نباید در غذای ما باشد اظهار کرد: علم بشر امروزه به آن اندازه نرسیده‌ تا تأثیر منفی اموال حرام را متوجه شود.

وی یادآور شد: مالی که برای تهیه غذا استفاده می‌شود باید حلال و حاصل دسترنج‌ خود آدم باشد‌.

انتهای پیام/

اظهارات رئیس سازمان غذا و داروی ایران در مراسم‌ غذای حلال‌

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.