به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، آمارها نشان میدهد 620 هزار روهینگیایی در پی جنایات ارتش میانمار علیه آنها در سه ماه گذشته به بنگلادش فرار کردهاند. اغلب آنها میگویند زمانی که ارتش به آنها حمله کرد یا در حال خوردن صبحانه بودند یا خواندن نماز و فقط با لباسهایی که بر تن داشتند فرار کردند و چیز دیگری به همراه نداشتند.
اغلب پناهجویان، کودکان و زنانی هستند که پدران یا همسرانشان را در جنایات ارتش میانمار از دست دادهاند. آنها از راههای آبی و خاکی به بنگلادش فرار کردند و از غذاهایی که دیگران به جای گذاشته بودند، استفاده میکردند.
دولتهای بنگلادش و میانمار توافقی را امضا کردند که بر اساس آن پناهجویان روهینگایی را به کشورشان برگردانند، اما هنوز مشخص نیست چه بلایی بر سر آنها خواهد آمد. آنها میترسند که اگر برگردند، ارتش رویکردی انتقام جویانه در پیش بگیرد و شرایطشان از قبل هم بدتر شود. اما هنوز تصمیمی درباره کسانی که نمی خواهند به میانمار برگردند، گرفته نشده است.
در حال حاضر این پناهجویان در اردوگاههایی در اطراف بازار کوکس در شرایط بسیار بدی به سر میبرند و گروههای امدادی علیرغم تلاش بسیار زیاد، توانایی برآورده کردن نیازهایشان را ندارند.
انتهای پیام/