به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بهروز جنت مدیر کل فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: منشآ تمامی ژلاتین ها را در مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو و با همکاری دانشگاه ها مشخص کرده و می دانیم.
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه یکی از مهمترین موارد در انسان سالم، باور داشتن است، بیان کرد: در ادیان الهی بحث حلال و حرام در مواد غذایی وجود دارد. باید توجه کرد که انسان سالم، انسانی است که به حلال و حرام در مواد غذایی نیز اعتقاد و التزام دارد.
جنت ادامه داد: ما به عنوان مسئولین سلامت باید توجه کنیم که حلال و حرام مواد غذایی در سلامت جامعه تاثیر دارد. دین اسلام، جزو معدود ادیانی است که در خط مشی حلال و حرام، سلامتی را ذکر کرده است. در اسلام گفته شده که هر چه برای سلامتی انسان مضر است هم حرام محسوب میشود. در نتیجه مسئولان فنی و ناظراین که در روند تولید مواد غذایی حضور دارند و نظارت میکنند، مسئولیت سنگینی بر عهده دارند.
وی با اشاره به اهمیت نقش مسئولان فنی و ناظران در تولید و بستهبندی مواد غذایی گفت: در حال حاضر مواد غذایی بستهبندی و فرموله میشود لذا به مردم گفته میشود که هر چه در بازار اسلامی عرضه میشود، جای شک ندارد و میتوانند از آن استفاده کنند و بدانند که حلال است.
جنت در پایان در خصوص منشا ژلاتین وارداتی به کشور نیز بیان کرد: هیچ مشکلی در شناسایی منشا ژلاتین در کشور وجود ندارد و منشا همه ژلاتینها در کشور قابل شناسایی است وژلاتین خوکی نداریم.
انتهای پیام/