دانشمندان تکه سنگی را در غرب استرالیا کشف کردند که گفته می‌شود فسیل میکروب‌های داخل آن متعلق به ۳/۵ میلیارد سال قبل است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، دانشمندان تکه سنگی را در غرب استرالیا کشف کردند که گفته می‌شود فسیل میکروب‌های داخل آن متعلق به ۳/۵ میلیارد سال قبل است.

قدیمی‌ترین نشانه حیات کشف شد

دانشمندان معتقدند فسیل میکروب‌های موجود در این سنگ قدیمی‌ترین نشانه‌ای است که تاکنون از حیات در زمین کشف شده است.

عده‌ای از منتقدان مدعی هستند که آنچه تحت عنوان «فسیل میکروب» از آن یاد شده و با چشم غیرمسلح نیز قابل رویت نیستند، در واقع، مولکول‌های سنگ هستند که در طول زمان تغییر شکل داده‌اند اما دانشمندان می‌گویند بررسی ایزوتوپ‌های کربن موجود در سنگ ثابت می‌کند که ساختار آنها شبیه ساختار میکروب است.

دانشمندان در مطالعات خود برروی این تکه سنگ، یازده گونه مختلف از میکروب را در داخل آن شناسایی کرده‌اند که برخی از آنها منقرض شده‌اند و برخی دیگر نیز هنوز در طبیعت وجود دارند.

کشف این میکروفسیل‌ها نشان می‌دهد که آغاز حیات برروی کره زمین بسیار زودتر از تاریخی اتفاق افتاده است که دانشمندان تاکنون تصور می‌کردند.

انتهای پیام/

کشف فسیل 3.5 میلیارد ساله در استرالیا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۰۵ دی ۱۳۹۶
حیات از 4 میلیارد سال پیش شروع شده اونوقت خدا میگه ما انسان و حیوانات و گیاهان رو تو یه چشم به هم زدن ساختیم معلوم میشه 4 میلیارد سال از نظر خدا یه چشم به هم زدنه الله اکبر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۳ ۲۹ آذر ۱۳۹۶
سنگ های روی کوره ماه بهترین دلیل برای ثبوت هستند چون دست نخورده باقی ماندند
آخرین اخبار