مبتلایان به پارکینسون می‌توانند با انجام منظم برخی تمرین‌های ورزشی، بهبود قابل توجهی در حفظ تعادل بدن خود به دست آورند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند داشتن فعالیت فیزیکی و انجام ورزش می‌تواند سبب جلوگیری از تشدید علامت‌های بیماری پارکینسون در مبتلایان شود.

این پژوهش به وسیله دانشمندان دانشگاه نورث وسترن برروی مبتلایان به پارکینسون که بالای ۶۰ سال سن داشته‌اند انجام شده است و با انجام ورزش سه بار در هفته پس از ۶ ماه میزان عارضه بیماری ۱۵ درصد کاهش داشته است.

کارشناسان به ویژه انجام ورزش پیاده روی روی تردمیل که بر روی درجه شیب دار تنظیم شده است و نیز وزنه زدن با دنبل‌های کم وزن را برای کاهش لرزش اندام‌های بدن بسیار مفید می‌دانند.

انجام ورزش منظم با شدت بالا سبب کاهش لرزش اندام‌ها و بالا رفتن توان حفظ تعادل درمبتلایان شده است.

1-قابل توجه مبتلایان به پارکینسون؛ با انجام این تمرین‌های ورزشی تعادل حرکتی را به دست آورید2-تمرین‌های ورزشی مخصوص بیماران مبتلا به پارکینسون برای حفظ تعادل بدن3-بهترین تمرین‌های ورزشی که تعادل را به بیماران مبتلا به پارکینسون باز می‌گرداند
بیماران مبتلا به پارکینسون معمولاً دچار کمبود ماده دوپامین در مغز خود هستند که عاملی کلیدی برای حفظ عملکرد اعضای بدن و اعصاب محیطی است و انجام ورزش منظم می‌تواند سبب افزایش تولید این هورمون ضروری دربدن شود.

کارشناسان به افراد مبتلا به پارکینسون توصیه می‌کنند به ورزش‌های با تحرک بالا مانند شنا، تنیس، ورزش‌های هوازی مانند ایروبیک و دوچرخه سواری بپردازند تا ضربان قلب آن‌ها افزایش پیدا کند، افزایش ضربان قلب سبب خون رسانی بهتر به اندام‌های بدن وحفظ بهتر وضعیت تعادل بدن می‌شود.

آمار‌ها نشان می‌دهند بیماری پارکینسون رتبه دوم بیماری‌های عصبی مربوط به عملکرد مغز پس ازبیماری آلزایمر را دارا است و میزان مبتلایان به این بیماری رشدی فزاینده داشته است.

دراثر بیماری پارکینسون در عملکرد حرکتی اعضای بدن اختلال ایجاد می‌شود که در نتیجه مبتلایان در حفظ تعادل، راه رفتن و گرفتن اشیا با مشکل مواجه می‌شوند.

1-قابل توجه مبتلایان به پارکینسون؛ با انجام این تمرین‌های ورزشی تعادل حرکتی را به دست آورید2-تمرین‌های ورزشی مخصوص بیماران مبتلا به پارکینسون برای حفظ تعادل بدن3-بهترین تمرین‌های ورزشی که تعادل را به بیماران مبتلا به پارکینسون باز می‌گرداند
این بیماری همچنین بر عملکرد اعضای درونی بدن نیز اثر می‌گذارد و بیماران مبتلا به پارکینسون از طول عمر کمتری برخوردارند.

اکنون دارو‌های بیماری پارکینسون که برای بیماران تجویز می‌شود دارای عارضه‌های جانبی گوناگونی است و دانشمندان اعلام کرده‌اند که به دنبال یافت روش‌های درمانی جدیدی برای پیشگیری، درمان و کنترل علایم این بیماری هستند و تا آن زمان رعایت رژیم غذایی سالم، ورزش منظم حداقل سه باردرهفته و انجام معاینه‌های دوره‌ای به مبتلایان توصیه می‌شود.

منبع:DAILYMAIL

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار