معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تسریع در ترمیم و آسفالت حفاری خطوط گاز شهری زاهدان از سوی متولیان امر ضروری است.

تسریع در ترمیم حفاری‌های خطوط گاز شهری در زاهدان ضروری استبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، باقر کرد معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار در حاشیه نشست شورای فنی سیستان و بلوچستان  بر توجه ویژه اعضای شورای فنی این استان در کیفیت اجرای خطوط و انشعاب لوله گاز در سطح شهر زاهدان تاکید کرد و اظهار داشت: اجرای مطلوب و مطابق با استاندارد‌ها در اجرای خطوط و انشعاب گاز سبب رضایتمندی شهروندان می‌شود.

وی افزود: با توجه به فرا رسیدن فصل زمستان و امکان وقوع بارندگی ترمیم نشدن کانال‌های حفاری شده مشکلاتی را برای شهروندان به دنبال خواهد داشت.

وی با اشاره به نظارت شورای فنی سیستان و بلوچستان بر روند اجرای طرح گاز رسانی در سطح شهر زاهدان گفت: روزانه تمامی مراحل براساس استاندارد‌های تعریف شده باید بررسی و مستند سازی شود.

وی بر اهمیت نقش پیمانکاران بومی در اشتغالزایی جوانان جویای کار و بکارگیری تجربه آنان تاکید کرد.

معاون هماهنگی امورعمرانی استاندارسیستان و بلوچستان طرح گاز رسانی را یکی از پروژه‌های اساسی و زیرساختی در دولت تدبیر و امید در این استان ذکر کرد و اظهار داشت: فضای اعتمادی که در جامعه در خصوص خدمت رسانی به مردم به وجود آمده باید حفظ و صیانت شود.

بهره مندی  چهار هزار و ۲۰۰ خانوار از نعمت گاز 

به گفته مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان تاکنون افزون بر چهار هزار و ۲۰۰ مشترک در این شهر از نعمت گاز بهره‌مند شده اند در حالیکه این شرکت آماده واگذاری حدود ۱۱ هزار اشتراک است.

محمدحسن طهرانی اظهار داشت: در محدوده شهر زاهدان کل شبکه تغذیه و توزیع مورد نیاز هزار و ۳۵۰ کیلومتر است که ۵۰۰ کیلومتر آن انجام شده یا در دست اقدام است.

وی ادامه داد: تاکنون ۳۳۰ کیلومتر شبکه گاز رسانی در زاهدان اجرا شده است که حدود ۳۵ درصد این شهر را شامل می‌شود.

وی افزود: هم اینک نیز ۲ پیمانکار این شرکت در حال ایجاد شبکه در مناطق مختلف این شهر هستند.

وی مشکل اصلی مردم زاهدان در زمینه گاز را مربوط به مشکلات داخل ساختمان شامل لوله کشی داخلی و دودکش، ذکر کرد و گفت: این قسمت به نظام مهندسی مربوط می‌شود.

مدیر عامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان تاکید کرد: این شرکت ظرفیت اشتراک پذیری گاز برای حدود ۱۰ تا ۱۱ هزار مشترک را در زاهدان دارد.
وی گفت: باقی مانده پیمان سپاری‌های این شرکت که ۸۵۰ کیلومتر است تا پایان امسال تمام خواهد شد.

طهرانی ابراز امیدواری کرد با توجه به سرعت بالای کار گازرسانی در شهر زاهدان انتظار است مردم و مسئولان، این شرکت را تا پایان سال ۹۸ که عملیات اجرایی کار انجام خواهد شد همراهی کنند.

وی با اشاره به مشکلات مردم در زمینه هزینه لوله کشی گاز گفت: در سفر آذرماه جاری رئیس جمهوری به سیستان و بلوچستان با توجه به درخواست‌ها و پشنهادات ارائه شده، مصوب شد به منظور گازکشی داخل ساختمان و دریافت انشعاب گاز تا سقف ۲۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی کم بهره به شهروندان زاهدانی متقاضی پرداخت شود که اجرای این مصوبه به صورت جدی در دستور کار قرار دارد.

 استان سیستان و بلوچستان با گستره ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومترمربع (معادل ۱۱.۵ درصد مساحت کشور) و بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت آخرین استان فاقد شبکه گاز کشور به شمار می‌رود که دولت یازدهم عزم خود را جزم کرده تا مردم این استان دور افتاده را از نعمت گاز شهری برخوردار کرده و رنج سال‌ها حمل سیلندر‌های گاز مایع را از آنان بزداید.

این طرح، اهداف چندگانه‌ای را دنبال می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به گازرسانی به نیروگاهها، صنایع پتروشیمی، واحد‌های صنعتی و ساخت خطوط فرعی و شبکه‌های شهری برای مصارف خانگی، تجاری و صنعتی اشاره کرد.

پس از اجرای طرح انتقال گاز از عسلویه به ایرانشهر و گازرسانی شهری در ایرانشهر عملیات اجرای لوله گذاری و انتقال گاز از ایرانشهر به زاهدان انجام شد و هم اینک شهر زاهدان در حال گازرسانی است.

شهرستان زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان با سه بخش مرکزی، نصرت آباد و کورین در جنوب شرق کشور و در فاصله ۱۶۰۰ کیلومتری تهران واقع شده است و به عنوان «بزرگشهر» شناخته می‌شود.

انتهای پیام/ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار