استاندار سیستان وبلوچستان به همراه مدیرکل بنادر و دریانوردی و شماری از مدیران از ظرفیت‌های بندری چابهار بازدید کرده و از نزدیک در جریان پیشرفت کار‌ها و مسائل و مشکلات احتمالی و موجود قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، آقایی مدیرکل بنادر ودریانوردی سیستان وبلوچستان در حاشیه این بازدید اظهار داشت: استاندار سیستان وبلوچستان و هیات همراه از آخرین وضعیت زیرساخت‌ها و تجهیزات بنادر شهید بهشتی وکلانتری و ترمینال مسافری دریایی بازدید کردند.

بهروز آقایی افزود: شهرستان چابهار به دلیل اتصال به آب‌های آزاد اقیانوس هند ظرفیت‌های خوبی برای ترانزیت وحمل ونقل کالا و مسافر دارد.

وی با بیان اینکه حمایت مسئولان استانی و کشوری و به ویژه استاندار سیستان وبلوچستان می‌تواند بسیاری از مشکلات پیش روی بنادر ودریانوردی را مرتفع کند، خاطرنشان کرد: توجه به اقتصاد دریامحور اشتغالزا و موجب رونق و توسعه اقتصادی هر منطقه می‌شود.

وی به ورود کشتی حامل گندم اهدایی هند به افغانستان اشاره کرد و افزود: علاوه بر کشتی حامل گندم، هم اینک کشتی حامل ۶۶ هزار تن شکر خام فله از مبدا کشور برزیل در بندر شهید بهشتی چابهار پهلوگرفته و در حال تخلیه است.

مدیرکل بنادر ودریانوردی سیستان وبلوچستان ادامه داد: چابهار به دلیل موقعیت استراتژیک و دستیابی به آب‌های آزاد بین المللی جایگاه ویژه‌ای در مبادلات ایران با سایر کشور‌های حوزه خلیج فارس، حاشیه اقیانوس هند، کشور‌های عضو آیورا و جابجایی کالا و مسافر به کشور‌هایی نظیر آسیای میانه و افغانستان دارد.

آقایی گفت: بندر چابهار بعنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و یکی از نقاط کلیدی در حاشیه خلیج فارس و دریای عمان محسوب می‌شود که در کریدور شمال – جنوب نقش مهمی در ترانزیت، ترانشیپ و حمل ونقل کالا ایفا می‌کند و با قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی شرق – غرب موقعیت مناسبی در زمینه‌های مختلف اقتصادی دارد.

وی به امکان پهلوگیری کشتی‌های بزرگ بیش از ۱۰۰ هزار تنی در بندر چابهار اشاره کرد و افزود: عملیات اجرایی طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار از مرداد سال ۱۳۸۶ آغاز شده و برای تکمیل و خرید تجهیزات فاز نخست آن یک میلیارد دلار سرمایه گذاری شده است.

انتهای پیام/ع

بندر چابهار تنها بندر اقیانوسی ایران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.