به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: متاسفانه موضوع بیکاری نسل جوان، امروز عرصه را بر ما تنگ کرده و مشکلی اصلی جوانان استان شده لذا باید در صدر دغدغه های مسوولان استان قرارگیرد.
وی با اشاره به اینکه امروز بخش دولتی استان دیگر گنجایش لازم برای اشتغال جوانان را ندارد اظهار کرد: لذا برای حل این مشکل باید در راستای خودکفایی، خود محوری و خودباوری گام برداریم که این موضوع نیاز به مهارت افزایی جوانان دارد.
امام جمعه شهرستان اهواز فقدان مهارت لازم در جوانان استان را یکی از ضعف های عمده خوزستان در زمینه اشتغال زایی دانست و گفت:علاوه بر این باید شرایطی فراهم کرد که تسهیلات بانکی با سود پایین در اختیار جوانان استان قرار گیرد در غیر این صورت نمی توان از مشکلات موجود در زمینه اشتغال نسل جوان کاست.
وی افزود: قطعا اگر مسئله اشتغال جوانان حل شود شاهد ازدواج هر چه سریع تر نسل جوان و کاهش آسیب های ناشی از تجرد آنان خواهیم بود و به دنبال آن خود جوانان مشکلات روزمره زندگی خود را بدون کمک مسوولان حل خواهند کرد و نقشی موثرتر در جامعه ایفا خواهند کرد.
وی مسئله ازدواج و تامین مسکن جوانان را از دیگر اولویت های مهم که باید مد نظر مسوولان واقع شود، دانست و افزود: در حوزه ورزش و جوانان با خلاهای زیادی همچون اشتغال، سواد آموزی، مسائل معنوی، تربیت دینی، اخلاق اسلامی و عرفان رو به رو هستیم که باید بیشتر مدنظر قرار گیرند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان در رابطه با حوزه سلامت جوانان گفت: در بسیاری از شهرستان های کشور شهرک سلامت دایر شده اما در استان ما هنوز دایر نشده که باید قدری پیگیری شود، قطعا با وجود شرکت های صنعتی فراوان در استان وجمعیت بالای جوان، ایجاد چنین شهرکی برای استان بسیار مفید ومیسر خواهد بود.
وی در ادامه با اشاره به پرداخت تسهیلات به مشاغل شهری و روستایی در استان گفت: خوشبختانه با پیگیری های استانداری بیش از 500 میلیارد ریال تسهیلات برای مشاغل شهری، روستایی و خانگی استان در نظر گرفته شده که چنانچه عملیاتی شود موضوع اشتغال بخش عمده ای از جوانان ما برطرف و باب خیری برای رفع معضل بیکاری استان خواهد شد.
آیت الله جزایری در ادامه با تاکید بر این که در جلسات ستاد ساماندهی جوانان باید در خصوص مسائل مختلف از جمله عقب ماندگی تحصیلی جوانان رسیدگی شود، افزود: به عنوان مثال میتوان یکی از جلسات این ستاد را به بررسی رتبه و جایگاه دانشگاه های استان در سطح کشور و بینالمللی اختصاص داد تا دیگر وزارت نفت برای ما تصمیم نگیرد که مثلا فارغالتحصیلان آن دانشگاه خوب هستند و به درد صنعت نفت میخورند ولی فارغالتحصیلان دانشگاه چمران بد هستند.
انتهای پیام/م