ضرر سرد شدن مواد غذایی گرم در دمای محیط به مراتب بیشتر از سرد شدن آنها در یخچال است.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
برخی تصور میکنند گذاشتن غذای گرم در یخچال، غذا را فاسد میکند؛ در حالی که این تصور اشتباه است.
در حقیقت، ضرر سرد شدن مواد غذایی در محیط به مراتب بیشتر از سرد شدن آنها در یخچال است. بیشتر باکتریهای بیماریزا در دمای محیط میتوانند جمعیت خود را تا 2 برابر تکثیر کنند.
جالب است بدانید که گاهی استرس میتواند مفید باشد. برای مثال استرس از تصادف رانندگی موجب میشود تا فرد به هنگام عبور از خیابان بیشتر دقت کند.
با این وجود، برخی افراد از داشتن استرس احساس ناراحتی میکنند؛ مطالعات روانشناسان نشان میدهد که برخی از راهکارها، به کاهش ناراحتی در هنگام داشتن استرس خوب کمک میکند. دور کردن افکار منفی و خاطرات تلخ گذشته یکی از این راهکار هاست؛ همچنین انجام فعالیتهایی مثل یوگا و مراقبه به داشتن ذهنی آرام کمک زیادی میکند.
در کنار فشار خون بالا، افت فشار خون هم برای سلامتی انسان مضر است؛ تا جایی که یکی از دلایل مرگ در سالمندان، افت فشار خون است.
محققان آمریکایی دریافتهاند که روند کاهش فشار خون تقریبا ۱۴ سال طول میکشد، اما در سالمندانی که به کاهش وزن، نارسایی قلبی یا زوال عقلی دچار شده بودند، شیب افت فشار خون سریعتر بوده است.
هنوز علت واقعی افت فشار خون در سالمندان مشخص نیست، با این حال مراقبتهای پزشکی و مصرف مواد غذایی مناسب میتواند روند افت فشار خون را مختل کند.
طب اسلامی روشهایی برای برطرف کردن آفت دهان معرفی کرده است؛ چکاندن سه قطره سرکه روی زبان یکی از این روش هاست. همچنین توصیه شده است، دم کرده گیاه اسفرزه (که به آن بارهنگ تخم مرغی هم میگویند) را مدتی در دهان خود نگه دارید.
اگر سرد مزاج هستید؛ مصرف پنیر و گردوی تازه و اگر گرم مزاج هستید، استفاده از انار یا رب انار؛ توصیههای دیگر طب اسلامی برای رفع آفت دهان است.
محققان کانادایی با بررسی نحوه مطالعه بر روی ۹۵ نفر دریافتهاند، در میان روشهایی مثل خواندن بدون صدا؛ گوش دادن به صدای فردی که مطلبی را میخواند یا صدای ضبط شده؛ روش خواندن مطالب با صدای بلند بهترین روش برای به خاطر سپردن مطالب است.
علت برتری این روش، وجود یک عنصر تولیدی (بلند خواندن) هنگام مطالعه است؛ افزودن یک عنصر تولیدی موجب به خاطر سپردن مطالب در حافظه بلند مدت میشود.
مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدانها علاوه بر جلوگیری از ابتلا به سرطان، در جوان ماندن بدن هم موثر هستند. در حقیقت آنتی اکسیدانها علاوه بر مزایای زیادی که دارند، با مبارزه با رادیکالهای آزاد سلولها خاصیت مقابله با پیری را هم دارند.
کلم بروکلی، کلم بروکسل، چغندر، فلفل قرمز، پیاز و وانیل برخی از مهمترین منابع آنتی اکسیدانها هستند.
انتهای پیام/