به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان بیان داشت: حماسه 9 دی همچون یوم الله 22بهمن باطل السحر فتنه 88 بود و این حضور حماسی و تاریخی برای انقلاب برکات زیادی به همراه داشت.
وی افزود: حماسه 9 دی نشان داد که مردم تحمل به خطر افتادن کلیت نظام اسلامی را ندارند به همین دلیل با همه وجود به میدان آمدند و فتنه و فتنه گران را سرکوب کردند.
عضو حقوقدانان شورای نگهبان با بیان اینکه دشمن از کینه توزی و دشمنی علیه انقلاب اسلامی و ولایت فقیه دست نکشیده است بیان کرد: احتمال فتنه دیگری مانند فتنه 88 وجود دارد چون دشمن بیکار نشسته است و مدام در حال طراحی نقشه ها و توطئه ها است ولی هوشیاری و بصیرت مردم است که می تواند این توطئه ها در هم بشکند و آن را ابتر کند.
سخنگوی شورای نگهبان با تاکید بر اینکه انتخابات 88 ریاست جمهوری در کمال سلامت و با حضور گسترده مردم برگزار شد افزود: شائبه تقلب در انتخابات از مدت ها قبل در فضای رسانه ای داخل و خارج به صورت گسترده مطرح شد که این مساله از اساس نادرست بود.
وی انتخابات را از افتخارات نظام اسلامی در 4 دهه اخیر توصیف کرد و در ادامه با بیان اینکه برخی خواسته یا ناخواسته در همراهی با دشمن تلاش داشتند انتخابات را مخدوش جلوه دهند افزود: همه انتخابات در نظام اسلامی با سلامت برگزار شده و تاکنون تخلف عمده ای که نتیجه انتخابات را عوض کند انجام نشده هرچند شورای نگهبان به سرعت به تخلفات رسیدگی کرده و موارد تخلف را به قوه قضائیه اعلام کرده و طبق قانون با متخلفان برخورد شده است.
کدخدایی با بیان اینکه در انتخابات 88 اجازه ندادیم حق و رای مردم تضییع شود اظهار داشت: با وجود ادعای تقلب در انتخابات از سوی چند نامزد ریاست جمهوری ، این ادعا هیچگاه اثبات نشد.
وی با اشاره به اینکه در قانون انتخابات جمهوری اسلامی ، مجاری قانونی طرح اعتراض ها و شکایت های دیده شده است گفت: با این توصیف برخی با اردوکشی خیابانی اجازه ندادند اعتراض ها به شیوه قانونی پیگیری شود و مدام بیانیه های فتنه گران در خصوص تقلب در انتخابات از شبکه های خارجی به خصوص بی بی سی پخش می شد.
عضو حقوقدانان شورای نگهبان با بیان اینکه اگر نامزدهای ریاست جمهوری در سال 88 به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص پیگیری شکایات از طریق مجاری قانونی گوش می دادند کشور دچار خسارت نمی شد افزود:با وجود تمدید رسیدگی به شکایات از سوی شورای نگهبان ، مدعیان به قانون تمکین نکرده و با صدور بیانیه ها مردم را به حضور در خیابان ها و اعتراض به نتیجه انتخابات دعوت می کردند که این کار خلاف قانون بود.
کدخدایی گفت: در احراز صلاحیت ها ، ما بر اساس مواد 28 و 30 قانون انتخابات که موانع و شرایط را ذکر کرده است عمل کرده ایم و در بررسی احراز صلاحیت ها چنانچه شرایط موجود نبود و یا موانع مفقود نبود نمی توان احراز صلاحیت کرد.
وی بیان داشت : شرایط احراز صلاحیت ها مثل این است که فردی با مدرک کارشناسی یا دکترا برای استخدام به دستگاهی مراجعه می کند و پس از بررسی مدرک تحصیلی و اثبات و انطباق شرایط فرد با قانون ، نسبت به استخدام یا رد وی اقدام می کنند.
کدخدایی افزود: شرایط احراز صلاحیت ها به هیچ وجه مساله پیچیده ای نیست ، قانون همه چیز ار مشخص کرده است و شورای نگهبان بر اساس قانون افراد را احراز صلاحیت و یا رد صلاحیت می کند.
انتهای پیام/م