بر اساس سرانه نانوایی در کشور، ۵۰ درصد نانوایی‌ ها در مازندران مازاد است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید محمد جعفری مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان اینکه ۵۰ درصد نانوایی‌ ها در مازندران مازاد است، گفت: هر نانوایی جدید، دو نانوایی دیگر را از مدار اقتصادی خارج می‌سازد.

وی افزود: سرانه نانوایی در کشور به ازای هر ۷۵۰ نفر یک نانوایی است، ولی در مازندران به ازای هر هزار و ۳۰۰ نفر یک نانوایی است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور به رتبه بندی خبازی‌ ها در جویبار اشاره کرد و گفت: ۷۸ درصد واحد‌های خبازی شهرستان جویبار درجه ۴ هستند و شهرستانی که قطب کشاورزی است، زیبنده آن نیست.

جعفری با بیان اینکه اولین صادرات آرد از مازندران و از گندم تولیدی شهرستان جویبار صورت گرفت، افزود: کارخانه آرد نمونه جویبار آغازگر صادرات آرد از  مازندران به کشور عراق بوده است.

وی با بیان اینکه اولویت اول کارگروه آرد و نان شهرستان جویبار باید ارتقای درجه واحد‌های خبازی باشد، گفت: آموزش خبازان و نوسازی و بهسازی واحد‌های خبازی، سهم مهمی در ارتقای درجه واحد‌های خبازی خواهد داشت.

انتهای پیام/ م

مازاد بودن نیمی از نانوایی‌ های مازندران 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.