مسئول دبیرخانه کانون های مساجد کردستان از اجرای طرح آموزش خواندن و نوشتن به بی سوادان استان خبر داد و گفت: در راستای تفاهمنامه ستاد عالی مساجد با نهضت سوادآموزی ۵۱۶ نفر طی سال ۹۵ درسطح استان باسواد شدند.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان گفت: دوره های آموزشی سوادآموزی با هدف ریشه کنی بی سوادی به صورت مطلق، ارتقای سطح آگاهی و دانایی جامعه و کمک برای توانمندسازی افراد بی سواد از سال 92 تا کنون با همکاری کانون های مساجد سراسر کشور  اجرا می شود.

وی با اشاره به مفاد تفاهم نامه میان دبیرخانه کانون های مساجد و نهضت سوادآموزی افزود: برطبق این تفاهم نامه بدون هیچ محدودیت مکانی و زمانی و به صورت رایگان، افراد مقطع سنی 10 الی 49 سال باسواد می شوند.

گلباغی گفت: در راستای تفاهم نامه کشوری این طرح، جلسه هماهنگی با مسئولین نهضت سوادآموزی استان برگزار شد که هر کدام از طرفین طبق تفاهم نامه تهعداتی را در راستای هر چه بهتر و پرثمر برگزار شدن این طرح پذیرفتند.

وی با بیان اینکه در شهرستان یک کانون مجری ثبت نام و اجرای این طرح است، عنوان کرد: ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ها با انتخاب یک کانون فرهنگی هنری مسجد به عنوان کانون مجری طرح، اقدام به ثبت نام از آموزشیاران نهضت سواد آموزی با اولویت مربیان قرآنی فعال کانون های مساجد می کند و خود این آموزش دهنده ها مخاطبین شان را از رنج سنی ۱۰ تا ۴۹ سال انتخاب می کنند که کانون های مجری طرح کار پیگیری امورات، بازدید و بازرسی و نظارت بر تشکیل کلاس های نهضت سوادآموزی شهرستان عهده دار هستند.

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان کردستان ادامه داد: در این طرح که با همکاری اداره آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی استان اجرا می شود 206 نفر در رده سوادآموز، 282 نفر در دوره انتقال و 28 نفر در دوره تحکیم و در مجموع 516 نفر در سال 95 زیر نظر مربیان کانون های مساجد استان موفق به گذراندن دوره های سوادآموزی شدند.

گلباغی، با بیان اینکه این طرح در سال جاری نیز همچنان ادامه دارد، افزود: بر طبق تفاهم نامه اجرای این طرح از سال ۹۶ به مدت سه سال تمدید شده است.

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان کردستان بیان کرد: طرح ریشه کنی بی سوادی، در سطح کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان و مدت زمان آن به میزان توانایی افراد پس از محک زدن توسط کارشناسان نهضت سوادآموزی بستگی دارد.

به گفته وی اﯾﻦ ﻃﺮح در راﺳﺘﺎی ﺗﻌﺎﻣﻞ ﻣﺴوﻮﻻن ﮐﺎﻧﻮن هﺎی ﻣﺴﺎﺟﺪ و ﻇﺮﻓﯿﺖ های ﻣوﺛﺮ آن در ﺟﺬب ﺑﯽ ﺳﻮادان و ﺗﺤﻘﻖ رﯾﺸﻪ ﮐﻨﯽ ﺑﯽ ﺳﻮادی در اﺳﺘﺎن اﺟﺮا ﻣﯽ ﺷﻮد.

 انتهای پیام/م

اجرای  طرح آموزش خواندن و نوشتن به بی سوادان استان کردستان

 

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.