محمد شریفیمقدم قائم مقام سازمان پرستاری کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: قانون تعرفهگذاری پرستاری مصوبه مجلس شورای اسلامی در سال 86 بوده و ما به مدت 10 سال به دنبال اجرای کار کارشناسی در خصوص بحث تعرفهگذاری و استانداردسازی آن هستیم.
وی ادامه داد: دولت بر طبق برنامه ششم توسعه مکلّف است که قانون تعرفهگذاری را بر اساس منابع موجود تأمین اعتبار کرده و آن را هر چه سریعتر اجرایی کند ولی متأسفانه تا به امروز این قانون در پیچ و خم موانع مختلف گیر کرده است.
شریفیمقدم با بیان اینکه سازمان پرستاری کشور پیشنهاد اجرای قانون را به وزارت بهداشت و کمیسیونهای مربوطه داده است، افزود: ما با موافقت وزرات بهداشت برای اجرای قانون تعرفهگذاری، پیشنهاد بودجه 1000 میلیارد تومانی را به سازمان مدیریت و برنامهریزی فرستادیم ولی متأسفانه این سازمان به دلایل مختلفی و به بهانه نداشتن منابع کافی نظر مخالف نسبت به تأمین اعتبار این قانون مصوب 10 ساله داده است.
قائم مقام سازمان پرستاری کشور عنوان کرد: با انجام کارهای کارشناسی و پیگیری سازمان پرستاری کشور این قانون با نظر موافق اعضای کمیسیون بهداشت مجلس و به ویژه رییس آن قرار شد که این مسئله در کمیسیون تلفیق بررسی شود.
وی یادآور شد: با توجه به این که قانون تعرفهگذاری بر اساس برنامه ششم توسعه باید اجرا شود و همچنین حساسیت بالا در شغل پرستاری؛ امیدوارم که کمیسیون تلفیق برای این قانون مصوب 10 ساله مجلس منابعی را تعریف و آن را اجرایی کند.
انتهای پیام/