به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،رضا امیری زاده مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : از ابتدای فصل برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تا کنون حدود 400 هزار تن محصول برداشت شده است.
وی افزود:تا کنون حدود 25 درصد محصولات سبزی و صیفی در استان برداشت شده است.
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و 650 هزار تن محصول سبزی و صیفی برداشت شود.
رضا امیری زاده گفت : سطح زیر کشت این مصحولات در هرمزگان 55 هزار هکتار است که هرمزگان رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل در کشور دارد.
وی افزود:بیش از 15 نوع محصول سبزی و صیفی در هرمزگان تولید می شود که خیار ، فلفل ، گوجه ، بادمجان ، پیاز و هندوانه مهم ترین آن هاست.
امیری زاده گفت : فصل برداشت از اواخر آبان با محصول بادمجان آغاز می شود و تا اردیبهشت سال آینده با برداشت پیاز به پایان می رسد.
هرمزگان در فصل سرد سال جز استان های مهم در تامین بازار محصولات خارج از فصل کشور است.
انتهای پیام/ف