10 درصد جوجه یک‌روزه کشور در داخل استان اردبیل تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، بهلول تکلوی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل دیروز در جلسه هماهنگی توزیع محصولات کشاورزی در اردبیل اظهار داشت: قیمت تمام شده در تولید محصولات دامی به دلیل بالا بودن نهاده‌ها بالاست و این امر در برخی موارد سبب بروز نارضایتی‌ها برای تولیدکنندگان و مردم می‌شود.

وی گفت: در استان به هیچ وجه با مشکل تولید گوشت قرمز روبه‌رو نیستیم به طوری که هر ماه 24 هزار رأس بره به صورت دام زنده از استان خارج می‌شود تا مشکل گوشت قرمز دیگر نقاط کشور را تأمین کند و نیز یک هزا رو 500 تا دو هزار رأس گوسفند ماهانه از استان اردبیل به دیگر استان‌های کشور فرستاده می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: انتقال گوشت قرمز به دیگر استان‌ها به ویژه استان‌های مرکزی به صورت دام زنده است که همین موضوع متأسفانه خسارت‌های جبران ناپذیری را از لحاظ افت وزن دام زنده به همراه دارد چرا که این دامها در مسیر انتقال با سه تا پنج درصد افت گوشت مواجه می‌شوند که 120 میلیارد ریال خسارت مالی به همراه دارد.

تکلوی گفت: اگر صادرات این حجم از گوشت قرمز به صورت بسته بندی شده روانه بازار فروش در دیگر نقاط کشور به ویژه استان‌های مرکزی شود علاوه بر ایجاد اشتغال و کارآفرینی در داخل استان از هدر رفت سرمایه ملی جلوگیری شده و با کاهش هزینه تولید شاهد کاهش چشمگیر قیمت فرآورده‌های گوشتی نیز در استان هستیم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در مورد جوجه‌ریزی افزود: در حال حاضر در سطح استان 42 واحد مرغ مادر گوشتی  وجود دارد که ظرفیت آن یک میلیون و 930 هزار قطعه است و 10 درصد جوجه یک‌روزه کشور نیز در داخل استان تولید می‌شود و در حال حاضر 25 واحد به ظرفیت یک میلیون و 200 هزار قطعه در حال فعالیت است و بقیه واحدها نیز در نوبت‌بندی تولید است تا بازار به روش مناسبی تنظیم شود و قیمت‌ها در نوسان نباشد.

 

انتهای پیام/ع

هیچ مشکلی درتولید گوشت قرمز در استان اردبیل وجود ندارد

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.