اغتشاش‌گرانی که این روزها با لباس معترض به گِرانی، وارد خیابان‌ها شدند؛ روز به روز بر شدت مشکلات اقتصادی می‌افزایند.

به گزارش خبرنگار  اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، افزایش همزمان قیمت برخی اقلام مورد نیاز سبد خانوار و گمانه زنی ها درباره احتمال گرانی بنزین، افزایش قیمت نان و حذف یارانه نقدی در بودجه سال آینده ، موج تازه ای از تجمع افراد نسبت به مشکلات اقتصادی  و بیکاری را به همراه داشت که عده ای سودجو و خط دهی شده در پوشش اعتراض دست به اغتشاش زدند و اوضاع برخی از شهرهای کشور را متشنج کردند.

در چند روز گذشته ماجرای تجمع نه به گرانی کالاها، دست مایه تحریک مردم توسط ضدانقلاب ها شد و بازهم گروهی بدون آنکه به فکر مردم باشند، با ایجاد آشوب و تخریب اموال عمومی بر مشکلات اقتصادی مردم افزودند.

آشوب‌گران چه بر سر اقتصاد آوردند؟

اولین خدمتی که آشوب گران به وضعیت اقتصادی کردند، افت شدید کسب و کارهای اینترنتی، نوسان شدید نرخ در بازار طلا و سکه و ارز در بازار بود که آشفتگی بی سابقه ای را به ویژه در استان ها رقم زد. برای مثال قیمت سکه بهار آزادی هم در پی گرانی ارز (4300 تومان) روند صعودی به خود گرفت و به حدود یک‌میلیون و 500 هزار تومان رسیده است.

رضا الفت نسب دبیر انجمن صنفی کسب و کار اینترنتی درباه تاثیراختلال اخیر اینترنت در پی بروز اغتشاش در برخی از شهرهای کشور، گفت: در اختلال چند روز اخیر فروش کسب و کارهای اینترنتی افت شدید و مشهودی داشت، به طوریکه تمامی کسب و کارهای تلگرام و اینستاگرام نیز صددرصد ضرر کردند.

همچنین فعالان بازار معتقدند که بروز  ناآرامی های اخیر هم افزایش نرخ ارز و به دنبال آن گران شدن سکه را به همراه داشت که به نظر می رسد با ادامه اغتشاش ها شاهد گرانی بیشتر در بازار ارز و سکه و فشار مضاعف بر مردم خواهیم بود. 

محمد محمودی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با بیان اینکه اغتشاش روزهای اخیر با اعتراض های اقتصادی مردم سازگار نیست، افزود: تداوم این رویه، نه تنها کمکی به بهبود معیشت مردم نخواهد داشت، بلکه فرار سرمایه گذاران از ایران را نیز به همراه دارد.

وی با اشاره به اینکه تخریب اموال عمومی تشدید شرایط نامناسب اقتصادی را به همراه دارد، گفت: با این کار به ثبات اقتصادی صدمات جدی وارد می شود، به طوریکه برای جذب سرمایه دیگر اعتمادی نیست.

فضا برای مطالبات قانونی و حقوق شهروندی آحاد جامعه باید فراهم شود

 حسن صالحی رئیس سازمان شیلات در گفتگو با خبرنگار  اقتصاد و انرژی  با اشاره به اینکه دولت نسبت به اعتراض های اخیر مطالبات مردم باید تمهیداتی بیاندیشد، اظهار کرد: کنترل تورم و تلاش در جهت کاهش نرخ، اطلاع رسانی صریح هر یک از مسئولان نسبت به محدودیت برخی اقلام و کالاها امری ضروری است.

به گفته وی؛ با توجه به اظهارات رئیس جمهور هریک از مقامات باید اطلاع رسانی لازم نسبت به محدودیت کالاها داشته باشند تا  قیمت محصولات افزایش نیابد.

صالحی با اشاره به ضرورت ذخایر مناسب کالاهای استراتژیک گفت: با توجه به وجود دشمنان خارج از کشور باید مراقب برخی کالاهای استراتژیک باشیم .

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه گرانی های اخیر با بخش شیلات ارتباطی ندارد، بیان کرد: در شرایط کنونی، قیمت برخی محصولات شیلاتی نظیر قزل آلا نسبت به گذشته نه تنها افزایش نیافته بلکه قیمت آن روند کاهشی در بازار داشته است.

وی ادامه داد: فضا برای مطالبات قانونی و حقوق شهروندی آحاد جامعه باید فراهم شود، به طوریکه حضور هر یک از مسئولان برای برقراری ارتباط بیشتر دربین مردم باید افزایش یابد.

 به گفته رئیس سازمان شیلات؛ اگرچه افراد نفوذی دربین آشوب های اخیر وجود داشت اما اکثر آحاد جامعه از دلسوزان انقلاب هستند که باید نسبت به مطالبات آنها جوابگو باشیم.

فروکش کردن اعتراض ها، کاهش هیجانات اقتصادی است

امیرعلی امیرباقری کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار  اقتصاد و انرژی  اظهار کرد: همگام با افزایش قیمت های جهانی و رشد آرام اقتصادی و نیز عدم جذابیت بازارهای موازی، بازار بورس مورد توجه فعالان اقتصادی قرار گرفت و افزایش تقاضای ناشی از جریان مثبت نقدینگی باعث رشد قیمت سهام و شاخص بازار به‌ویژه در سهام بنیادی و بزرگ شد و این رشد دامنه دار تا رسیدن قیمت به مقاومت های تکنیکی و محدوده اشباع خرید در برخی سهام ادامه یافت.

وی ادامه داد: عبور قیمت از این نواحی  وابسته به محرک های واقعی اقتصادی بوده و در نبود این محرک ها سرمایه گزاران مبادرت به شناسایی سود سرمایه‌گذاری خود می‌کنند. در این نواحی کشش قیمتی تقاضای سهام بالا رفته و سرمایه گذار باتوجه به ریسک پذیری شخصی سایر اوراق یا کالاهایی که خاصیت جانشینی نزدیکی برای سهام وی را دارد، مورد بررسی قرار می دهد. بنابراین احتمال آماری فروش در این محدوده و تغییر جریان نقدینگی به سمت اوراق یا ابزارهای جایگزین بالا است.

امیرباقری با بیان اینکه ریسک های بازار به دو بخش بیرونی و درونی تقسیم می شوند، تصریح کرد: از مهمترین ریسک های درونی بازار می توان به تصمیمات لحظه‌ای و تغییرات سریع قوانین بازار اشاره کرد. چندین مورد از این دستورالعمل ها مانند نبود پیش‌بینی سود و درج نشانه اخطار بر روی نمادها حسب دستورالعمل پذیرش جدید، موجب التهاب دربرخی سهامداران شد.

به گفته وی؛ نوکلاسیک های اقتصاد معتقد به وضع قوانین با ثبات و تعهد و الزام به اجرای آن هستند، چراکه منجر به حفظ پایگاه و سرمایه اجتماعی که در این مورد خاص( اعتماد سهامداران) خواهد شد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: از دید ریسک های خارج بازار نیز اعتراضات اخیر منجر به خروج بخشی از سرمایه و استقرار آن در حاشیه امن بود. به طور معمول در شرایط غیرمنتظره همراه با موج شایعات، سرمایه گذاران اقدام به تعمیم شرایط موجود به آینده می‌کنند و واکنش های هیجانی نشان می دهند.

وی افزود: رشد قیمت ارز و سکه در روزهای اخیر شاهد این مدعاست اما بازار آتی سکه همچنان شاهد کنش هیجانی معامله گران نبود. مشابه این اتفاق در جریان حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی نیز رخ داد. بانک مرکزی در شرایط خرید هیجانی ارز، به بازار ورود کرد و با عرضه ارز قیمت آن‌را تا حدودی متعادل ساخت.

امیر باقری  اذعان کرد: در روزهای آتی با فروکش کردن موج اعتراضات و بازگشت اعتماد به جو اقتصادی کشور، کنش‌های هیجانیِ فعالان اقتصادی نیز کاهش خواهد یافت و با عرضه ارز خریداری شده توسط مردم شاهد کاهش نسبی قیمت خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در بازار سرمایه، سهام بنیادی گزینه مطلوبی به نظر می آید، تاکید کرد: این امر می تواند در صورت افزایش نرخ ارز با خاصیت اهرمیِ سود خود به نرخ ارز، ریسک آن‌را پوشش داده و با کاهش نرخ سود موثر بانکی، نسبت قیمت به درآمد خود را افزایش دهد.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: در سطح کلان اقتصاد، این اعتراضات می تواند آثار میان مدت و بلند مدت مثبتی به همراه داشته باشد، چراکه متولیان عرصه اقتصاد و سیاست عملکرد خود را بیشتر زیر نگاه جامعه خواهند دید و توجه بیشتری به متغیرهای حقیقی اقتصاد به جای متغیرهای اسمی خواهند داشت.

 به گفته وی ؛ در روزهای گذشته همراه با پیدایش موج اعتراضات با محوریت اقتصاد و معیشت، بازارها نیز دستخوش نوساناتی بودند. این نوسانات در بازارهای نقد شونده بیشتر جلب توجه می‌کرد، چراکه حفظ سرمایه و قدرت خرید در شرایط عدم اطمینان، از اهم دغدغه های اقشار فعال در تمامی بازارهاست.

سرمایه در جای امن پنهان می شود

بهرام شهریاری عضو اتاق بازرگانی تهران در گفتگو با خبرنگار  اقتصاد و انرژی با بیان اینکه اعتراضات امنیت اقتصادی را مختل می‌کند، اظهار کرد: اعتراضات و آشوب های خیاباتی باعث ایجاد ناامنی و نوساناتی در بازار می شود که می توان به نگرانی فعالین اقتصادی و کسبه بازار اشاره کرد که  در روزهای ناآرام مغازه های خود را  به خاطر جلوگیری از خسارت و صدمات وارده، می بندند.

عضو اتاق بازرگانی تهران  با اشاره به کاهش ارزش ریال در کشور تصریح کرد: ناآرامی‌های موجود باعث کاهش ارزش پولی کشور می‌شود، به طوریکه باعث شده تا مردم به سمت کالاهای با ثباتی مثل ارز و طلا بروند.

وی با بیان اینکه خروج سرمایه در گردش چرخه اقتصاد را با مشکل مواجه خواهد کرد، بیان کرد: خارج کردن سرمایه‌ از بانک ها و افزایش تقاضا برای سکه و ارز باعث بالارفتن قیمت  آنها  و کاهش میزان تولید می شود و در نهایت افزایش بیکاری را به همراه دارد.

شهریاری با اشاره به افزایش قیمت و ایجاد بازار سیاه برای خرید کالا تاکید کرد: با توجه به اختلال در روال کشور و کاهش واردات و تولید، قیمت اجناس افزایش خواهد یافت و نگرانی فروشندگان از تامین کالا با قیمت سابق، سبب احتکار و ایجاد بازار سیاه  می شود.

شهریاری در پایان با بیان اینکه شفاف سازی اقتصادی باعث اعتماد مردم به دولت می شود، گفت: با توجه به اینکه اعتراضات مردم رنگ و بوی اقتصادی و معیشت دارد، دولت می تواند با شفاف سازی و بیان مشکلات، آگاهی مردم را از شرایط بالا ببرد و در ادامه مسیر، مردم را با خود همراه کند.

آشوب‌گران چه بر سر اقتصاد آوردند؟

آشوب های اخیر، آرامش را از بورس گرفت

همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با خبرنگار  اقتصاد و انرژی   بورس را یکی از شاخصه های مهم اقتصاد اعلام کرد و گفت: هرنوع ناآرامی( سیاسی، اجتماعی و اقتصادی) می تواند در شاخص های بورس تاثیرگذار باشد .

وی در ادامه افزود: رشد قیمت ها و افزایش فروش معامله گران، اجرای ناگهانی و دستورالعمل توقف و تغییر نمادها و اعتراضات اقتصادی در کاهش شاخص ها تاثیرگذارند.

این کارشناس بازار سرمایه یادآور شد: اغتشاش های اخیر در بازار سرمایه همانند دیگر بازارها بی تاثیر نبوده است و ادامه این روند بی اعتمادی سهامداران نسبت به سرمایه گذاری در بورس را به همراه دارد.

به گفته دارابی؛ نوسان قیمت طلا و سکه در روزهای اخیر ریشه در اغتشاش ها دارد که ادامه این امر موجب تغییر اولویت معامله گران خواهد شد.

اغتشاش به اقتصاد خُرد کشور، لطمه وارد می‌کند

آلبرت بغضیان کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی در باره اغتشاشات اخیر در باره مسائل اقتصادی کشور اظهار کرد: اقتصاد ایران با مشکلاتی نظیر توزیع ناعادلانه درآمد ، تورم ،‌بیکاری و .. روبرو بوده،که اعتراضات برخی از شهروندان را به دنبال داشته است.

 وی ادامه داد: البته برخی از اقتصاد همچون دلار با کوچکترین نوسانی دچار تغییراتی شده و تغییر نرخ دلار می‌تواند بر دیگر عرصه‌های اقتصادی هم اثر بگذارد.

 بغضیان افزود: صادرکننده و واردکنندگان  با تغییرات نرخ دلار بر اثر آشوب در بخش اقتصادی بیشترین صدمه را متحمل می‌شوند.

 کارشناس مسائل اقتصادی  بیان کرد: اختلال در فعالیت‌های صادراتی و وارداتی باعث می‌شود، فعالیت‌های زود بازده و کوتاه مدت تقویت ‌شوند و کالاهای مولد بی تشویق باقی بمانند، این امر به خودی خود باعث بروز آسیب جدی را در اقتصاد می‌شود.

 وی گفت: اغتشاشات اخیر در اقتصاد خرد اثرهایی را به جای گذاشته است اما اگر با دید کلان به اقتصاد کشور بنگریم، اغتشاشات چند روزه نمی‌تواند آسیب مستقیم و قابل توجهی را به یکباره تحمیل کند.

 بغضیان ادامه داد‌: همراه با این اغتشاشات فعالیت‌های سوداگرانه هم شکل می‌گیرد و افرادی از این موضوع به نفع خود سو استفاده می‌کنند که آثار آن می‌تواند حتی پس از نظم دهی به  این اتفاق همچنان در جریان باشد.

 وی با توجه به برخی از اظهارنظرهای سازمان ملل در مورد این حادثه اخیر اذعان کرد: هر کشوری با اعتراض‌های مردمی، گاهی روبرو می‌شود و این یک امری طبیعی است اما اگر این اعتراض‌ها به طول بیانجامد؛ می‌تواند دیدگاه سازمان ملل را متشنج کرده و در نهایت امنیت اقتصاد ایران را در مجامع بین‌المللی دچار مشکلاتی کند.

 کارشناس مسائل اقتصادی تصریح کرد: دولت باید ضمن نظم بخشی به این اغتشاش‌ها و جلوگیری از سوءاستفاده‌کنندگان ، به مطالبه‌های مردم هم توجه کند و راه حل قانع کننده‌ای را برای ایجاد رفاه در اقتصاد به میان بیاورد.

 بغضیان  در مقایسه با اعتراض‌های مردمی در کشورهای توسعه یافته با اغتشاش‌های اخیر ایران،‌گفت: مردمان کشورهای توسعه یافته نسبت به یک موضوع خاص اعتراض‌های خود را بیان می‌کنند و به این واسطه اهمیت موضوع بیان شده را به خوبی به گوش دولت می‌رسانند، اما اغتشاشات اخیر بدون وجود هدف منسجمی و مطالبه دقیقی جریان گرفت که این موضوع نمی‌تواند راه حل خوبی را به دنبال داشته باشد.

 کارشناس مسائل اقتصادی در انتقاد به دولت بیان کرد: عملکرد دولت باعث شده تا مردم دست به اعتراض‌های استانی بزنند، بنابراین دولت باید در ساماندهی به مسائل اقتصادی و نرخ کالاهای پر مصرف همچون تخم مرغ،‌ نان و بنزین توجه کند و پیش از اینکه وضعیت مبهم اقتصادی و افزایش ناعدالتی‌ها به آستانه تحمل مردم برسد، چاره اندیشی کند.

آنچه مسلم است ؛ آشوب،  تخریب اموال عمومی و جنایت ربطی به مطالبات اقتصادی ندارد و شما می توانید ضمن محکوم کردن این اقدامات با #امنیت_حق_همه  در فضای مجازی، برخی از جنایت های این اختلالگران نظم و امنیت عمومی را در لینک های زیر مشاهده کنید.

خروش مردم خرم آباد در اعتراض به هنجارشکنان + فیلم

 


خروش مردم زنجان علیه آشوبگران + فیلم

 


قیام مردم تاکستان علیه آشوبگران با در دست داشتن قرآن های سوخته شده توسط اغتشاش گران + فیلم


هتک حرمت حسینیه بیت‌العباس(ع) کرمانشاه توسط آشوب‌گران +فیلم


افشاگری جوان اغفال شده از نحوه آموزش اغتشاشگران + فیلم

 


اولین فیلم از حمله اشرار و آشوبگران به پاسگاه شماره ۱۴ قهدریجان اصفهان

 


بگو مامورها زدند!/ مصاحبه افشاگرانه با یکی از مجروحان حادثه شاهین شهر در بیمارستان + فیلم

 


 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۱ ۱۵ بهمن ۱۳۹۶
تخم مرغ دولتی ۶۷۰۰ تومانی در بازار نایاب شده و فقط تخم مرغ وکیوم ۱۵ عددی به قیمت ۸۵۰۰ به فروش میرسد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۱ ۱۹ دی ۱۳۹۶
گرونی بیکاری و فقر امان مردم رو بریده .گرونی تا کی ؟
اشوبگران باید در ملاعام مجازات شوند .
France
ناشناس
۱۵:۲۳ ۱۴ دی ۱۳۹۶
با اشوبگران باید برخورد جدی شود
France
ناشناس
۱۲:۰۶ ۱۴ دی ۱۳۹۶
مرگ بر امریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۳۵ ۱۴ دی ۱۳۹۶
اشوبگران را مجازات کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۳۵ ۱۴ دی ۱۳۹۶
انشالله مشکلات به خوبی با بررسی رفع بشه
Iran (Islamic Republic of)
دل شکسته
۱۹:۵۰ ۱۳ دی ۱۳۹۶
فشار اقتصادی واقعا جونمون رو به لب رسونده ....
بازنشسته تامین اجتماعی که سی سال زحمت کشده همچون پدر خودم و تازه امسال حقوقش شده یک میلیون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۴ ۱۳ دی ۱۳۹۶
دیگه امیدی بهش نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۰ ۱۳ دی ۱۳۹۶
مردم رو در این شرایط اقتصادی درک کنید
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۸:۴۰ ۱۳ دی ۱۳۹۶
یارانه حذف بنزین گران بیکاری از طرف دیگر یک دفه بگو برو بمیر دیگه
Iran (Islamic Republic of)
حمزه
۱۸:۱۷ ۱۳ دی ۱۳۹۶
لعنت خدا بر شما باد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۱ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدا بگم چیکارتون کنه اشوبگران بیفکر از این به بعداقتصادو کلا نابود کردید درست هم فکر نکنم بشه
Kuwait
ناشناس
۱۷:۵۲ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدایا برادران وخواهران را دانشی بده تا بد خوب را بشناسیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۴ ۱۳ دی ۱۳۹۶
دیگه بالاترازسیاهی برامون رنگی نیست؟؟!اگربازار ارز برسه به زیر سه هزار ویا دوهزار وبازار سکه برسه به زیر یک میلیون شاید بگوییم وضع بهتر شده؟؟!!! الان هرچه هم بالاتر بره فرقی برای ما بیچاره ها نمیکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۵ ۱۳ دی ۱۳۹۶
اقتصاد .گرانی .مردم.؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
۰
۱۵:۵۴ ۱۳ دی ۱۳۹۶
ای بابا
Germany
ناشناس
۱۵:۵۰ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدایا خودت بهمون رحم کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۲ ۱۳ دی ۱۳۹۶
قوه قضائیه باید تا ریال اخر این خسارت هارو ازشون بگیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۶ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدایا این فریب خوردگان رو هدایت کن
Iran (Islamic Republic of)
فرید
۱۴:۱۳ ۱۳ دی ۱۳۹۶
داغون کردن دیگه هر کاری خواستن کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۳ دی ۱۳۹۶
با این کارا به هیچ جا نمیرسن
Iran (Islamic Republic of)
مهدی حقیقت طلب
۱۴:۱۳ ۱۳ دی ۱۳۹۶
یک گروه نادان جاهل که به جهل خود سوختند ، ولی این برنامه ریزی و خیانت را گروهی منافق کلید زده اند کار کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۱ ۱۳ دی ۱۳۹۶
باید به خواسته های برحق مردم توجه شود تا این مشکلات پیش نیاید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۱۳ دی ۱۳۹۶
این افراد خائن رو باید بشدت مجازات کرد
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۳:۴۹ ۱۳ دی ۱۳۹۶
چه بر سر دریاچه ارومیه آمد ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۴ ۱۳ دی ۱۳۹۶
حالا با این کاراشون به کجا رسیدن
Iran (Islamic Republic of)
فرگل
۱۳:۳۴ ۱۳ دی ۱۳۹۶
واردات بیش از حد موجب تعطیلی کارخانه ها و بیکاری کارگرا میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۱ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدا لعنتشون کنه فقط همین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۰ ۱۳ دی ۱۳۹۶
مردم میخوان به پرونده اختلاس گران هر چه زودتر رسیدگی بشه
-
ناشناس
۱۳:۱۳ ۱۳ دی ۱۳۹۶
اگر هم اعتراضی هست باید از طریق قانونی بیان بشه نه خشونت و کشتار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۸ ۱۳ دی ۱۳۹۶
نباید به اموال عمومی اسیب بزنند
Germany
ناشناس
۱۳:۰۸ ۱۳ دی ۱۳۹۶
داغون کردنش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۰ ۱۳ دی ۱۳۹۶
مرگ بر فتنه گران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدا خیرشون نده وطن فروشای خائن رو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۴ ۱۳ دی ۱۳۹۶
بورس را هم به ان اضافه کنید از روزی که اغتشاش شد سهامداران به خاطر سقوط بورس حداقل بیست درصد از سرمایشون را از دست دادن
-
ناشناس
۱۲:۴۳ ۱۳ دی ۱۳۹۶
یکسان سازی حقوق ها کی انجام میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۱ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدا حق پایمال شده مردم رو ازشون بگیره
Iran (Islamic Republic of)
بدبخت
۱۲:۲۶ ۱۳ دی ۱۳۹۶
کار اشوبگران غلط وبازم میگم غلط و کاملا اشتباه بود و هست
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۲:۰۹ ۱۳ دی ۱۳۹۶
این کارشون حق الناس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۱ ۱۳ دی ۱۳۹۶
باید این خسارتا رو از خودشون بگیرن چرا از مردم بگیرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۰ ۱۳ دی ۱۳۹۶
به وضع معیشت روستائیان هم رسیدگی کنید
Philippines
ناشناس
۱۱:۴۴ ۱۳ دی ۱۳۹۶
حالا خیالشون راحت شد اشوب کردن!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۵ ۱۳ دی ۱۳۹۶
به فکر اشتغال جوانان باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۵ ۱۳ دی ۱۳۹۶
مشکلات اقتصادی خییییلی زیاده...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۵ ۱۳ دی ۱۳۹۶
احه این چه کاری بود اینا کردن میخواستن با این کارا چی رو ثابت کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۱ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدایا به ما رحم کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۸ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدا ازشون نگذره که به بیت المال اسیب میزنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۸ ۱۳ دی ۱۳۹۶
حالا پول این خسارتارو حتما از مردم بدبخت میگیرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۳ دی ۱۳۹۶
وطن فروشا
United States of America
ناشناس
۱۱:۱۰ ۱۳ دی ۱۳۹۶
تو این وضعیت اقتصادی بد مردم خسارت همینارو کم داشتیم
United States of America
ناشناس
۱۱:۱۰ ۱۳ دی ۱۳۹۶
دلار چند برابر بشه و برسه به ۴۳۰۰ تومن، تخم مرغ دونه ای ۷۰۰ تومن بشه، بنزین بشه ۱۵۰۰ تومن، عوارض خروج از کشور چند برابر بشه، مردم بیکار بشن و کارخونه ها تعطیل بشن و‌‌‌... اینا درد مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۳ ۱۳ دی ۱۳۹۶
اماده مقابله با اشوبگران و فتنه گران هستیم
-
ناشناس
۱۰:۴۸ ۱۳ دی ۱۳۹۶
مرگ بر اشوب گر
-
ناشناس
۱۰:۴۸ ۱۳ دی ۱۳۹۶
اینترنت رو کی قطع کرده؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۳ ۱۳ دی ۱۳۹۶
حدیث بسیار معتبر هست در مورد اینکه وقتی می خواهید دفع شر و بلای دشمن به خودش برگردد و بر شما اثر نکند هزار بار سوره فیل رو قرائت کنید اکنون که عربستان و همدستانش بر علیه ایران دارند اقدامات خصمانه انجام میدن ، میتوانیم با خواندن سوره فیل به طور دستجمعی به نیت پنج تن آل عبا هر کدوم پنج بار قرائت کنیم هم از ثواب معنوی بهره مند شویم هم از خداوند متعال بخواهیم که شّر دشمن ما رو به خودشون بر گردونه اگه موافق هستید در گروه های دیگر هم پخش کنید

متن سوره فیل به شرح زیر است:

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
أَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحَابِ الْفِيلِ (۱) أَلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ فِي تَضْلِيلٍ (۲) وَأَرْسَلَ عَلَيْهِمْ طَيْراً أَبَابِيلَ (۳) تَرْمِيهِم بِحِجَارَةٍ مِن سِجِّيلٍ (٤) فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَأْكُولٍ (۵)

به نام خداوند بخشنده ي مهربان
1. مگر نديد پروردگارت با پيلداران چه كرد
2. آيا نيرنگشان را بر باد نداد
3. و بر سر آن‌ها دسته دسته پرندگاني «اَبابيل» فرستاد
4. كه بر آنان سنگ‌هايي از گل سخت مي‌افكندند
5. و (سرانجام، خدا) آنان را مانند كاه جويده شده گردانيد...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۹ ۱۳ دی ۱۳۹۶
باید عینا تمام این خسارت هایی که زدن رو ازشون بگیرن
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۰:۳۴ ۱۳ دی ۱۳۹۶
گرونی بیکاری و فقر امان مردم رو بریده
Germany
ناشناس
۱۰:۲۷ ۱۳ دی ۱۳۹۶
داداش تلگرام رو باز کن مردم از نون خوردن افتادن- دو روز داریم فریاد می زنیم کسی گوش نمیکنه
Germany
ناشناس
۱۰:۲۷ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدا عذابشونو زیاد کنه
Netherlands
ناشناس
۱۰:۲۲ ۱۳ دی ۱۳۹۶
باید این خسارت ها رو از خودشون بگیرن
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۰:۱۰ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خداخیرشون نده!
هرچی داشتیم هم رو دارن نابود میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۸ ۱۳ دی ۱۳۹۶
مگه چیکار کردن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۱۳ دی ۱۳۹۶
بخدا بعضی مردم به نون شب هم محتاجن
Germany
نناتنا
۰۹:۵۲ ۱۳ دی ۱۳۹۶
مسئولین مردم قشر ضعیف رو درک کنند
United States of America
ناشناس
۰۹:۴۱ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خواسته مردم کاهش قیمت هاست
United States of America
ناشناس
۰۹:۴۱ ۱۳ دی ۱۳۹۶
چرا به مطالبات توجه نمیکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۲ ۱۳ دی ۱۳۹۶
همینجوریم ما مشکل اقتصادی داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۸ ۱۳ دی ۱۳۹۶
باید مجازات بشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۶ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدا ازشون نگذره
Germany
ناشناس
۰۹:۱۶ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خواسته مردم کاهش قیمت هاست
Germany
ناشناس
۰۹:۱۶ ۱۳ دی ۱۳۹۶
فکری بحال افزایش قیمت ها کنید
Germany
ناشناس
۰۹:۱۶ ۱۳ دی ۱۳۹۶
نمیدونیم
Germany
ناشناس
۰۹:۱۶ ۱۳ دی ۱۳۹۶
بنزینم گرون کنید یدفه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۴ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خواسته مردم کاهش قیمت هاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۳ ۱۳ دی ۱۳۹۶
بیکاری فزاینده و هجوم آنان به کرج و تهران همراه یک دستگاه پراید برای گزران زندگی با مسا فرکشی
من بارها به شما هشدار دادم و امروز باز تکرار میکنم این خیل عظیم قبلا بخور و نمیر روزگار سپری میکردن ولی الان با مسافرکشی هم نمیتوانند و در گذر به دزدی و اغتشاش و هزاران مشگل دیگر برای پایتخت هستند طوری نشود که پایتخت توسط اینها سقوط کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۲ ۱۳ دی ۱۳۹۶
تمام خسارتهایی که اغتشاش گران زدن رو باید ازشون پس گرفت
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۹:۰۳ ۱۳ دی ۱۳۹۶
باید با اینها برخورد قانونی بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۳ ۱۳ دی ۱۳۹۶
خدا باعث و بانی شو لعنت کنه
Iran (Islamic Republic of)
hamed
۰۹:۰۰ ۱۳ دی ۱۳۹۶
باید باهاشون برخورد بشه مجازات بشن
Iran (Islamic Republic of)
ملکوت
۰۷:۲۱ ۱۳ دی ۱۳۹۶
مردم زیر بار فشار اقتصادی کمرشون خم شده
Netherlands
اکبر
۰۷:۱۴ ۱۳ دی ۱۳۹۶
تمام گرونی ها رو این اغتشاش گرها در این چند روز انداختند وگرنه همه چیز ارزان بود
آخرین اخبار