به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد سیستان و بلوچستان، رمضان پودینه معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اظهار داشت: کمیته امداد یکی از دستگاههای مهم ایجاد اشتغال در بخش مشاغل خانگی و کسب و کار خرد بوده که حاصل آن خروج سالانه ۱۰ درصد مددجویان مستعد اشتغال از چرخه حمایت از طریق توانمندسازی است.
پودینه افزود: واحد اشتغال و خودکفایی در مدیریت شهرستانها پس از مشاوره و راهنمایی شغلی مددجویان نسبت به برگزاری کلاسهای آموزشی از قبیل: آموزشهای فنی و حرفهای، کارآفرینی، کاریابی، کارورزی، اجرای طرح اشتغال کارانگیزی و توانافزایی اقدام میکنند.
وی ادامه داد: مدت زمان برگزاری این کلاسها بیشتر از یک ماه بوده و به صورت کوتاه مدت و بلند مدت در ۲۰۰ رشته شغلی با همکاری مراکز آموزش فنی و حرفهای و آموزشگاههای آزاد در مرحله قبل از اشتغال و یا در حین آن برگزار میشود.
پودینه یادآور شد: آموزش دانشآموزان دبیرستانی و فرزندان بازمانده از تحصیل نیز یکی دیگر از اولویتهای کمیته امداد بوده که با توانمندسازی فرزندان خانوارهای تحت حمایت از ورود مجدد آنها به چرخه فقر جلوگیری میکند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴ هزار و ۳۱۰ مددجوی سطح استان در رشتههای مختلف کشاورزی، خدمات، صنایعدستی و حمل و نقل آموزش دیدهاند.
وی با اشاره به اینکه تا پایان سال جاری تشکیل ۶ هزار مددجو در دورههای آموزش مهارتی متناسب با نوع اشتغال شرکت میکنند، گفت: از ابتدای سال تاکنون از مجموع آموزشهای ارائه شده ۲ هزار و ۶۸۲ نفر از بانوان و یک هزار و ۶۲۸ نفر از آقایان تحت حمایت بودهاند.
انتهای پیام/ع