به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسن ضیایی با اشاره به انتخاب شدن شهرضا به عنوان شهر ملی سفال و سرامیک و اقدامات فنی و حرفهای در این راستا، اظهار کرد: در مردادماه 1395 با توجه به مصوبات کارگروه اشتغال، تصمیم به ایجاد کارگاه سفالگری با چرخ برقی، سفالگری نقش برجسته و نقاشی روی سفال گرفته شد.
وی با بیان اینکه در آذرماه 95 دو کارگاه سفالگری در مرکز فنی و حرفهای شهرضا افتتاح شد، افزود: از افتتاح کارگاه تاکنون بیش از 200 نفر خانم و 30 نفر آقا در حرفه سفالگری با چرخ برقی و نقش برجسته و 75 نفر خانم در حرفه نقاشی روی سفال به صورت رایگان آموزش داده شدهاند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرضا گفت: این مرکز در نظر دارد در صورت تأمین بودجه خرید تجهیزات، تجهیزات مورد نیاز یک کارگاه سفال و سرامیک و لعابکاری را تهیه و به عنوان یک آزمایشگاه در اختیار افراد علاقهمند برای آموزش، پژوهش، آزمایش و خطا قرار دهد.
وی با اشاره به توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در شهرستان شهرضا، بیان داشت: این مرکز در سه سال گذشته، اقدام به راهاندازی 3 کارگاه جدید تراشکاری، سفالگری و نقاشی روی سفال کرده است.
ضیایی اذعان کرد: امسال دو مکان بدون استفاده را به بخش خصوصی واگذار کردهایم که این کارگاهها در زمینه صنایع دستی شامل قلمزنی، مشبک فلز، طراحی سنتی و فیروزهکوبی و کارگاه صنایع تبدیلی در زمینه فرآوری میوه، خشک کردن میوه و سبزیجات فعالیت میکنند.
انتهای پیام/م