به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ;با اجرای این طرح پرواربندی دام در شهرستان دره شهر سالیانه ۵ تن به تولید گوشت قرمز این شهرستان اضافه می شود.
هادی نصیری یکی از عشایرنشین منطقه شهرستان دره شهر گفت: حدود ۷۰ راس گوسفند پروار شده آماده فروش دارم و در حال حاضر شروع به طرح پرواربندی کرده ایم که یکی از طرح های بسیار خوب است.
پرواربندی طرحی است که اقتصاد مقاومتی را در تولید گوشت قرمز محقق می کند.
۷ واحد فعال پرواربندی در قالب طرح پرواربندی
شجاع زینی وند مدیر امور عشایری شهرستان دره شهربیان کرد: با خانواده های عشایری در راستای تامین گوشت قرمز مورد نیاز جامعه قرارداد مشارکتی بسته شده است.
وی اضافه کرد:در این طرح ۵۰ درصد به صورت تامین علوفه و ۵۰ درصد به صورت سود تسهیلات بانکی در اختیار عشایر قرار دهیم.
زینی وند عنوان کرد: در قالب این طرح ۷ واحد فعال پرواربندی در شهرستان وجود دارد که برنامه ما این است که تا پایان سال این واحدها را به ۱۷ واحد افزایش دهیم.
تولید سالانه یک هزار تن گوشت توسط عشایر دره شهر
مدیر امور عشایری شهرستان دره شهر فروش تضمینی دام پروار شده، قطع دست دلالان و نیز کاهش هزینه های تولید را از مهمترین مزایای اجرای این طرح در شهرستان دانست.
عشایر دره شهر با داشتن ۱۷۰ هزار راس دام سبک سالانه حدود ۱۰۰۰ تن گوشت قرمز تولید و روانه بازارهای مصرف می کنند.
انتهای پیام/با