وی افزود: بین تحقیقات و بالین فاصله وجود دارد که این فاصله در همه کشورها دیده میشود اما در ایران این فاصله بیشتر است زیرا به تولید علم در دانشگاهها کمتر پرداخته شده که امیدواریم با توجه به توانمندی محققان و انگیزه دانشجویان نسبت به سالهای گذشته شاهد تولید علم باشیم و فقط مصرف کننده علم محسوب نشویم.
رضایی راد از توسعه تولید علم طی 10 سال گذشته در کشور خبر داد و افزود: برگزاری کنگره انجمن جهانی تحقیقات دندانپزشکی شاخه ایرانی نیز در نظر دارد تا دانشجویان و اساتید با علم جدید آشنا شوند و با دانشافزایی و تعامل بیشتر شاهد دستاوردهای بهتر و بیشتری در این حوزه باشیم.
وی اظهار کرد: سیاستگذاریهای وزارت بهداشت باید در راستای ارتقای سلامت باشد و لازمه ارتقای سلامت پژوهشهای کاربردی و بومی است که در راستای اعطای گرندهای پژوهشی و ارتقای دانشپژوهان حوزه تحقیقات دندان میتوانیم این دانشجویان را ترغیب کنیم و شاهد استقبال دانشجویان در حوزه تحقیقات دهان و دندان باشیم و پایاننامههای بیشتری را در حوزه تحقیقات دندان پزشکی ثبت کنیم که این موضوع خود به تولید علم و توسعه فناوری می انجامد.
رضایی راد تولید علم را از رسالتهای دانشگاه عنوان کرد و افزود: توجه به پژوهش از ارکان اصلی تولید علم است که امیدواریم با حمایت متولیان سلامت، مدیران دانشگاهی و به کارگیری دانشجویان شاهد این عرصه مهم در کشور باشیم و توجه به تولید علم را زمینهساز ارتقای سلامت بدانیم.
رضایی راد در پایان گفت: گروه بیومدیکال در دانشکدههای پزشکی و دندانپزشکی نقش مهمی را ایفا میکند که جای این گروه در دانشکدههای دندانپزشکی خالی است و امیدواریم با ایجاد و توسعه این گروه آموزشی و تربیت و جذب نیرو بتوانیم شاهد ارتقای دانشکدههای دندانپزشکی، ارتقای پژوهشهای حوزه دندان پزشکی و ارتقای سلامت دهان و دندان در جامعه باشیم.
انتهای پیام/