به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ،هیوا هاشمی مجری این طرح ، در این رمینه گفت: استفاده از این فناوری کیفیت و ماندگاری محصول در مقایسه با شیوه ی سنتی تا 60 درصد افزایش می یابد.
وی افزود : بکارگیری ازن که برای اولین بار در سردخانه ما به کار رفته است ، قارچ و کپک و هر گونه باکتری را در محصولات ذخیره شده از بین می برد و میوه ها با 90 درصد کیفیت اصلی خود تحویل داده می شود.
بهشتی، مدیرعامل یکی از شرکتهای ازن سازی هم از ثبت این شرکت بعنوان شرکت دانش بنیان خبر داد و گفت: از این فنآوری برای بومی سازی این تکنولوژی در کشور استفاده می شود.
شهرستان مهاباد بیست و هشت سردخانه دارد .
آذربایجان غربی با 283سردخانه و ظرفیت 667 هزار تن، قطب سردخانه های کشور است.
انتهای پیام/ع