وی ادامه داد: در راستای حفظ منافع ملی ایران با رویکرد کشورهای سلطهگر در آبها مقابله میکنیم.
سلیمیپناه افزود: توسعه ارتباطات دریایی با توسعه ملی گره خورده است اما با وجود سهم زیاد دریایی کشور ایران، اما یک کشور دریایی محسوب نمیشویم.
معاون تربیت و آموزش نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه رویکردهای ما در حوزه آموزش باید به سمت دریا گرایش پیدا کند، گفت: اقدامات توسعهای و استفاده از موهبتهای دریایی باید افزایش یابد و وزارت آموزش و پرورش در حوزه فرهنگ دریایی، سیاستگذاری کند تا بتوانیم به مؤلفههای قدرت دریایی دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه ناوگروههای ما در اقیانوس هند و دریای خزر گشتزنی میکنند تا شرایط را برای فعالان اقتصادی در دریا امن کنند، ادامه داد: 90 درصد تجارت جهانی از طریق دریا انجام میشود، 90 درصد صادرات نفتی کشور ما وابسته به دریاست و 70 درصد تجارت غیرنفتی نیز از طریق ناوگان دریایی انجام میشود.
سلیمیپناه با بیان اینکه دریا مشاغل متنوعی میتواند ایجاد کند، اظهار کرد: علاوه بر تعاملات تردد شناورها به عنوان سفیران کشوران ساحلی، این شناورها میتوانند انتقالدهنده پیامهای کشور مبدأ بوده و با ایجاد وابستگی بنادر به یکدیگر وابستگی بینالمللی ایجاد کرده و سطح روابط را گسترش دهند.
معاون تربیت و آموزش نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: قدرت دریایی وابسته به سه مؤلفه ناوگان نظامی، ناوگان تجاری و زیرساختها است و هر کشور برای تبدیل شدن به قدرت دریایی باید این مؤلفهها را تقویت کند.
وی با اشاره به اینکه 30 درصد مرزهای ایران را مرزهای آبی تشکیل میدهند، عنوان کرد: موقعیت ممتاز جغرافیایی از این لحاظ در جهان داریم که باید بتوانیم با آموزش ویژگی مردم کشور را در شناخت دریایی و استفاده بیشتر از منافع دریایی برای توسعه بالا ببریم.
معاون تربیت و آموزش نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: اگر دانشآموزان را با دریا آشنا کنیم، میتوانیم به سمت توسعه کشور پیش برویم.
انتهای پیام /