به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار محمد حسین سپهر دبیرکل چهارمین همایش ملی مدیریت جهادی در نشست خبری این همایش که صبح امروز شنبه ۲۳ دی برگزار شد، اظهار کرد: پیرو انتظارات مقام معظم رهبری از سال ۹۲ که بر موضوع مدیریت جهادی تاکید داشتند از سال ۹۳ جمعی از نخبگان با تشکیل انجمنی در این زمینه در ۴ سال گذشته کارهای زیادی را از جمله برگزاری ۴ همایش را برنامه ریزی کردند.
دبیرکل چهارمین همایش ملی مدیریت جهادی با بیان این که همایش مدیریت جهادی امسال در تاریخ ۲۵ دی برگزار میشود، افزود: اساس انقلاب اسلامی تشکیل یک حاکمیت دینی است که بتواند برای سایر کشورهای منطقه الگو باشد، که این مهم با مدیریت جهادی تحقق خواهد یافت.
وی افزود: البته در حوزه مدیریت جهادی در ۴ دهه اخیر مشکلاتی را داشتیم، اما نباید از یاد ببریم که امروز تنها راه بازکردن گرهها با مدیریت جهادی است؛ تنها راه عبور از مخالفتهای دشمن مدیریت جهادی است.
سپهر با تاکید به این موضوع که بنا به فرموده مقام معظم رهبری ساخت جامعه و تمدن اسلامی با مدیریت جهادی محقق میشود، گفت: ایشان فرمودند پیشرفت، اقتدار ملی، انجام پروژههای بزرگ، عبور از موانع، حرکت به سمت آرمانهای انقلاب و تقویت روحیه ما میتواند در سایه مدیریت جهادی رخ خواهد داد.
دبیرکل چهارمین همایش ملی مدیریت جهادی با بیان این که در دوران دفاع مقدس و سازندگی با نگاه مدیریت جهادی عمل کردیم، تصریح کرد: هدف اصلی ما هم از تشکیل انجمن پیادهسازی منویات مقام معظم رهبری در حوزه مدیریت جهادی است.
وی اهداف دیگر انجمن را این گونه عنوان کرد: ایجاد راهکار عملی و تبادل با دانشگاهها و سایر مراکز آموزشی، مطالبهگری از مسئولین است؛ انجمن مدیریت جهادی به هیچ جناحی وابستگی سیاسی ندارد.
سپهر با بیان این که تا امروز ۱۰ هزار مدیر جهادی را شناسایی کردیم، افزود: تبیین نقش مدیریت جهادی در تصمیمگیریهای کلان کشور، ایجاد پایگاههای دائمی مدیریت جهادی، شناسایی و انتخاب مدیران برتر جهادی و مواردی از این دست از اهداف دیگر انجمن مدیریت جهادی است.
سپهر درباره مشکلات و موانع مدیریت جهادی گفت: اولین مشکل عدم درک لازم از ابعاد و ماهیت مدیریت جهادی به خصوص در دهه چهارم انقلاب است؛ مدیریت جهادی یک راهبرد برای عبور از بنبستهاست و مسئولین و ملت باید باور کنند کلید عبور مشکلات تحقق مدیریت جهادی است.
دبیر چهارمین همایش ملی مدیریت جهادی ادامه داد: مشکل دوم این است که امروز برخی افراد که تفکر غربی دارند بین مسئولین هستند و میگویند برای موفقیت باید مولفههای مدیریت غربی را در کشور اعمال کرد.
سپهر تصریح کرد: بیتوجهی رسانهها و مراکز علمی پژوهشی به مدیریت جهادی عامل بعدی مشکل در این حوزه مدیریتی که برای رفع این موانع باید کار علمی صورت گیرد و هم مسئولین با هم همکاری بیشتری داشته باشند.
دبیر چهارمین همایش ملی مدیریت جهادی شعار همایش مدیریت جهادی سال 96 را اینگونه عنوان کرد: مدیریت جهادی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی و پیشرفت کشور است.
وی درباره سخنرانان همایش ملی مدیریت جهادی امسال گفت: از مسئولین دولتی و قوه مقننه، وزرا و مدیران موفق جهادی دعوت شده تا در این مراسم سخنرانی کنند.
سپهر در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا در کشور به مدیریت جهادی نیاز داریم گفت: در وهله اول چون دشمنان متخاصم در همه ابعاد مزاحم ملت و انقلاب ما هستند، باید به سراغ مدیریت جهادی برویم.
دبیر چهارمین همایش ملی مدیریت جهادی افزود: وجود موانع متعدد در کشور، مقابله با جنگ نرم و جنگ اقتصادی دشمن، حضور در مرحله ساخت دولت اسلامی، ضرورت عبور از انباشت در کشور ، تحقق سند چشمانداز از عواملی است که زیرسایه مدیریت جهادی تحقق پیدا کرده.
وی ادامه داد: همین اعتراضها و اتفاقات اخیر که در کشور رخ داد بخاطر فقدان جوهره مدیریت جهادی در بین برخی از مدیران بوده است؛ برای حل این مشکلات ما باید نگاه به درون داشته باشیم.
سپهر با بیان اینکه ما نیاز به تولید اقتدار و توانمندی داریم، گفت: در چند روز گذشته رئیس جمهور آمریکا درباره فناوری موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران صحبت کرد و آن را هدف قرار داده که این نشان میِدهد در این حوزه ما توانستهایم با مدیریت جهادی کار را پیش ببریم.
دبیر چهارمین همایش ملی مدیریت جهادی تصریح کرد: مدیریت اتفاقات منطقه و انتقال برخی از تجربیاتمان به کشورهای عراق و سوریه در چارچوب همین مدیریت جهادی بوده است؛ امنیت کشور و پروژههای اقتصادی نیز با مدیریت جهادی تأمین شده است.
وی خودباوری و اعتماد به نفس، بنبست شکنی، نترسیدن از دشمن و فسادستیز بودن را از ویژگیهای مدیر جهادی عنوان کرد و گفت: بزرگترین مانع امروز کشور وجود فساد است.
سپهر در بخش پایانی سخنانش با اشاره به این موضوع که همه دولتها در چارچوب مدیریت جهادی اقداماتی را انجام دادهاند، خاطرنشان کرد: گاه شده برخی دولتها در این زمینه کوتاهی کنند؛ در حوزه مدیریت جهادی بخش خصوصی توجه بیشتر و بهتری را نسبت به بخش دولتی داشتند.
انتهای پیام/