گوجه فرنگی منبعی فوق العاده برای تامین انواع ویتامینها، آنتی اکسیدانها، مواد معدنی فیبر است.
به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
گوجه فرنگی را دست کم نگیرید، چرا که این میوه منبعی فوق العاده برای تامین انواع ویتامینها، آنتی اکسیدانها، مواد معدنی فیبر است؛ همچنین گوجه فرنگی به دلیل داشتن مادهای به نام لیکوپن از پوست انسان در برابر تشعشعات مضر UV محفاظت میکند.
خواص ضدسرطانی گوجه هم قابل توجه است؛ ذخیره ویتامین A موجود در گوجه فرنگی ضد سرطان بوده و مخصوصا در برابر سرطان ریه مفید است؛ علاوه بر اینها گوجه فرنگی یک ماده مغذی برای مقابله با مشکلات پروستات بوده و از یبوست و اسهال پیشگیری میکند.
طب سنتی بیماری دیابت را با وضعیت کلیه مرتبط میداند؛ بر همین اساس 2 نوع بیماری دیابت، ناشی از سوء مزاج گرم و سوء مزاج سرد کلیه است؛ علامت دیابت در سوء مزاج گرم، تشنگی شدید است، زیرا کلیهها بیش از حد کار کرده و آب بیشتری از طریق ادرار دفع میشود؛ در سوء مزاج سرد، بیشتر رژیمهای غذایی نامناسب و استرسهای محیطی مهمترین علت شکل گرفتن این دسته از بیماری دیابت است؛ همچنین نوشیدن آب سرد یا سرمای زیاد هم در ابتلا به دیابت نوع دوم موثر است.
بهتر است بدانید که خوردن بعضی از مواد غذایی برای سلامتی زیانآور است و بهتر است حتی یک بار هم مصرف نشود.
هاتداگ و گوشتهای فرآوری شده از جمله این مواد غذایی هستند که بهتر است مصرف آن را فراموش کنید؛ این مواد علاوه بر نیتریت بالا، حاوی مقادیر زیادی رنگ، طعمدهندههای شیمیایی و سدیم هستند.
شیرینکنندههای مصنوعی و چاشنیهای ناسالم مثل سسها بالاترین آسیب را به انسان میزنند؛ گاهی در رستورانها و فستفودها سالادها به دلیل داشتن چاشنیهای اضافی و سسهای بسیار چرب از کالری و چربی بیشتری نسبت به همبرگر و سیبزمینی سرخکرده برخوردارند.
تاکنون افراد برای افزایش حجم عضلات و وزن به مصرف کربوهیدراتهایی مانند نان و سیب زمینی روی میآوردند؛ اما بهتر است بدانید که مصرف صحیح کربوهیدراتها به کاهش وزن انسان هم منجر میشوند.
برخی مواد غذایی بیش از آنکه حاوی کربوهیدرات باشند، کالری دارند؛ به همین دلیل میتوان با مصرف میزان کمی از آنها، انرژی مورد نیاز بدن را تامین کرد؛ برای مثال قطعهای از نان فقط ۱۳ ٫ ۶ گرم کربوهیدرات دارد، در حالی که با مصرف یک سیب بزرگ ۲۷ گرم کربوهیدرات وارد بدن انسان میشود.
بهترین زمان برای بارداری و بچه دار شدن، چند سالگی است؟، گرچه نمیتوان یک سن دقیق را برای تمام افراد مناسب دانست، اما متخصصان توصیه میکنند اگر قصد بچه دارشدن دارید، بهترین زمان برای خانمها معمولا ۲۵ و ۲۶ سالگی است؛ در این سن احتمال فشارخون، دیابت و کاهش رشد جنین بسیار کم بوده و بارداریها بدون خطر هستند؛ همچنین معمولا بارداریها به شکل طبیعی ادامه مییابد؛ به طور کلی میتوان سن مناسب برای بارداری را ۲۵ تا ۳۵ سالگی دانست؛ بارداری در سنین بالای ۳۵ سال خطرناک است.
گرچه آقایان محدودیت سنی برای بچهدار شدن ندارند؛ بهترین سن برای باروری آنان ۲۰ تا ۳۰ سالگی است.
اگر علاقه به داشتن گل و گیاه در منزل دارید؛ بهتر است بدانید که برخی گیاهان علاوه بر زیبایی و طراوت، میتوانند حشرات مزاحم را هم از محیط اطراف خود دور کنند؛ ریحان یکی از این گیاهان است که بوی آن برای حشرات مزاحم غیر قابل تحمل است و باعث میشود این حشرات از پرسه زدن در باغچه یا گلدانهای خانه شما منصرف شوند.
گل گاو زیان، گل همیشه بهار، شوید، ترب، پیاز و سیر هم از گیاهان دیگری است که حشرات را از محیط اطراف دور میکنند.
انتهای پیام/