دکتر محمودی رئیس شبکه دامپزشکی خوسف در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛گفت:از ابتدای امسال تاکنون هزار و 234 قطعه شتر مرغ از شهرستان خوسف به خارج استان صادر شده است که در مدت مشابه سال گذشته هیچ حمل شترمرغی به خارج استان نداشتیم.
وی افزود:این افزایش چشمگیر صادرات،بخشی به تسهیل روند حمل و بخش اعظمی به توسعه صنعت شتر مرغ در این شهرستان اشاره دارد.
دکتر محمودی گفت:با توجه به شرایط اقلیمی پتانسیل بسیار خوبی برای توسعه پرورش شترمرغ در استان و شهرستان وجود دارد که مستلزم مدیرت پرورش در این صنعت نوپا است.
رئیس شبکه دامپزشکی خوسف افزود:دستگاه های خدمت رسان همچون کمیته امداد،بهزیستی و بسیج سپاه اقدام به پرداخت وام های اشتغال از منابع داخلی خود می کنند که معمولا روند دریافت پروانه تأسیس و بهره برداری را طی نکرده و اقدام به راه اندازی واحد بدون کسب موافقت دستگاه های ذیربط از جمله دامپزشکی می نمایند که این پرورش خارج از روند نظارت دامپزشکی مشکلات بهداشتی قرنطینه ای در منطقه ایجاد می کند و با تدابیری که اندیشیده شده در حال ساماندهی و مدیریت پرورش هستیم.
وی گفت:در حال حاضر بعضی از واحدها ساماندهی شده و هم اکنون 6 واحد پرورش شترمرغ مولد و پرواری در سامانه دامپزشکی ثبت شده است که ظرفیت مولد 100 قطعه و پرورش شترمرغ پرواری به ظرفیت 2000 قطعه است.
گوشت شتر مرغ منبع غنی ویتامین های گروه B به خصوص ویتامین B6 و B12 است،در واقع میزان ویتامین B6 در گوشت شترمرغ 10 بار بیشتر از گوشت های دیگر چون گوشت مرغ است،همچنین در گوشت شترمرغ یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی مانند ویتامین E به فراوانی وجود دارد.
انتهای پیام/غ