به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سهیل مهاجری ظهر امروز در کارگاه آموزشی معاونان حفاظت و امور اراضی استانها در عسلویه با اشاره به اجرای طرحهای آبخیزداری در مناطق مختلف استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر با داشتن بیش از یکمیلیون هکتار اراضی مرتعی و وجود حوزههای آبخیز، اجرای پروژههای متعدد آبخیزداری در مراتع و اراضی منابع طبیعی دراولویت قرار دارد.
وی، تقویت سفرهای زیرزمینی و بهبود وضعیت تامین آب اراضی کشاورزی را از اهداف مهم اجرای طرح آبخیزداری دانست و تصریح کرد: طرح آبخیزداری در راستای تقویت سفرههای زیر زمینی آب اجرا میشودکه علاوه بر احیا سفرههای زیر زمینی نقش مهمی در جلوگیری از سرازیر شدن سیلابها به دریا و پیشگیری از خسارات احتمالی مناطق مختلف دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهربا اشاره به اینکه استان بوشهر دارای330 هزار هکتار اراضی بیابانی است افزود: طرحهای بیابانزدایی با روشهای بیولوژیک و مبتنی بر پوشش گیاهی، بذرکاری و جمعآوری هرز آبها و آبهای ناشی از بارندگیها اجرا شده است.
مهاجری با بیان اینکه استان بوشهر از استانهای پیشرو در بهرهگیری از ظرفیتهای مردم در حفاظت امور اراضی است گفت: هم اکنون مردم در حفاظت بیش از 120 هزار هکتار از اراضی استان مشارکت دارند.
وی، با اشاره به اتمام اجرای طرح کاداستر در دو شهرستان عسلویه و جم خاطر نشان کرد: در 95 درصد از اراضی استان بوشهر طرح کاداستر اجرا شده است.
انتهای پیام/م