به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ محمدرضا صحتی با بیان اینکه ۱۱۳ قرارداد به ظرفیت ۱۵ کیلووات و ۵۵۰ مجوز نصب به ظرفیت ۵۱ مگاوات در سطح استان وجود دارد تصریح کرد: در طرح خرید تضمینی برق از مشترکان تا سقف ظرفیت انشعاب، درخواست بیش از ۷۳۰ متقاضی ساخت نیروگاه در یکسال و نیم گذشته بررسی شده است.
وی از کسب درآمد بیش از ۲ میلیارد ریالی فروشندگان برق تجدید پذیر از ابتدای سال تاکنون خبر داد و افزود: در طرح خرید تضمینی برق از نیروگاههای بزرگ نیز ۱۴ نیروگاه به ظرفیت جمعی ۳۳.۹ مگاوات، مراحل دریافت زمین و مطالعات فنی را طی میکنند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق یزد به عقد قرارداد چهار نیروگاه به ظرفیت ۱۳.۸ مگاوات نیز اشاره کردو گفت: بیش از ۱۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی سمت توزیع (زیر ۲۰ کیلووات) تا پایان سال ۱۳۹۷ به شبکه متصل میشوند.
صحتی تصریح کرد: تکمیل و بهره برداری از ۳۰۰ مگاوات نیروگاه تولید پراکنده، کاهش تلفات انرژی، اتمام عملیات برق رسانی تا ۱۰ خانوار و نصب کنتور هوشمند از مهمترین این طرحها بوده است.
وی ادامه داد: ۳۹ کیلومتر شبکه جدید از پستهای فوق توزیع، اصلاح ۵۶ کیلومتر شبکه فشار متوسط، ۲۸ کیلومتر رینگ شبکه، جابجایی ۱۱۶ دستگاه ترانسفورماتور، نصب ۳۴۰ دستگاه ترانسفورماتور کوچک، جایگزینی چهار هزار و ۶۲۵ کیلومتر شبکه کابل خودنگهدار به جای سیم مسی و تعویض ۱۴ هزار دستگاه کنتور مکانیکی معیوب در راستای اقتصاد مقاومتی در دست اجراست.
این مسئول خاطرنشان کرد: ۲۲۰ میلیارد ریال در تهیه طرحهای کاهش تلفات جدید، ۱۱۲ میلیارد ریال در طرحهای کاهش تلفات از محل خاص و نصب و جابجایی بهینه خازن در مجموع به ظرفیت ۴۸ مگاوات از برنامههای کاهش تلفات بوده است.
وی با بیان اینکه از پنج سال گذشته تاکنون رقم تلفات برق در استان از ۹.۶۰ به رقم ۷.۲۵ رسیده است، بررسی، تایید و صدور مجوز ۱۴۳ مگاوات نیروگاه، بستن قرارداد ۴۳ مگاوات خرید تضمینی برق، بهره برداری از چند نیروگاه تولید پراکنده به ظرفیت ۳۲ مگاوات و صدور پروانه ۱۱۶ مگاوات مولد را از اقدامات حوزه تولید پراکنده بیان کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد توسعه سیستمهای فتوولتائیک از پنج کیلووات در سال ۹۲ به ۶۹۵.۳ کیلووات در ۶ ماه نخست امسال را به عنوان یکی از بخشهای موثر در اقتصاد مقاومتی برشمرد.
هم اکنون تعداد مشترکان برق استان یزد از مرز ۶۳۰ هزار گذشته که ۵۱۱ هزار و ۸۵۵ مشترک آنها خانگی و ۱۰ هزار و ۳۲۴ مشترک هم صنعتی هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد پیشتر گفته بود که حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه تولید برق پراکنده معادل یک سوم ظرفیت در نظر گرفته شده برای کشور در این استان نصب شده است.
انتهای پیام/ ا