به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، رقابت های جام ملت های آفریقا در سال 2018 درحالی از 23 دی در مراکش آغاز شد که این رقابت ها تا 15 بهمن ادامه خواهد داشت و حریف ایران در بزرگترین آوردگاه جهانی فوتبال با هدایت اِروی رنار سرمربی فرانسوی خود درصدد است تا بتواند با قهرمانی، خط و نشانی برای حریفان ( ایران - اسپانیا - پرتغال ) بکشد.
قوانین رقابت های جام ملت های آفریقا در نوع خود جالب است و این مسابقات هر 2 سال یک بار برگزار می شود که در یک دوره تمام بازیکنان لیگ داخلی و لژیونر ها حضور دارند و در دوره ای دیگر، تنها بازیکنان حاضر در لیگ آن کشور می توانند در این مسابقات حضور یابند.
در سال 2018، تیم ملی مراکش بدون بازیکنان لژیونرش همچون ( منیر محمدی - مهدی بن عطیه - نبیل ضرار - اشرف حکیمی - مبارک بوصوفه - کریم الاحمدی - نورالدین امرابط - خلید بوطیب - رشید علیوی - حمزه مندیل - سفیان بوفال - امین حارث - حکیم زیاش - فیصل فجر) در مسابقات جام ملتها حضور یافته و تاکنون با کسب 7 امتیاز از 3 بازی توانسته به مرحله حذفی جام ملتها صعود کند.
شاگردان رنار در گروه نخست با تیم های سودان، گینه و موریتانی همگروه بودند و موفق شدند در نخستین مسابقه با نتیجه 4 بر صفر موریتانی را شکست دهند و در دومین گام هم با پیروزی 3 بر یک توانستند صدرنشین گروه اول شوند.
این تیم در آخرین گامش مقابل سودان صفر بر صفر به تساوی رسید و نکته قابل توجه آن بود که پخش مستقیم این بازی از شبکه ورزش سبب شد تا فوتبال دوستان دیدار آخر مراکش را تماشا کنند و پس از آن اظهار کنند که تیم ملی ایران می تواند به راحتی مراکش را شکست دهد اما بد نیست بدانید که ستاره این دوره از مسابقات، ایوب الکبی است که برای نخستین بار به تیم مراکش دعوت شد و در 3 بازی ابتدایی 5گل به ثمر رساند و اکنون آقای گل است. او پیش از این رقابت ها به هیچ وجه به تیم ملی دعوت نمی شد و با قوانین جدید جام ملتهای آفریقا ستاره تیمش لقب گرفت.
البته در آخرین بازی که تیم ملی مراکش مقابل ساحل عاج انجام داد و به پیروزی 2 بر صفر رسید راهی جام جهانی شد، 2 گل این تیم را لژیونرها را به ثمر رساندند و از ترکیب آن تیم هیچ کدام مقابل سودان در جام ملتهای آفریقا حضور نداشتند و فقط اشرف بنخارکی از دقیقه 74 بازی با ساحل عاج به زمین بازی آمد که مقابل سودان هم به صورت ثابت بازی کرد.
در دیدار قرمزهای آفریقایی با ساحل عاج، 11 بازیکن ثابت مراکش از لژیونرها بودند و از بازیکنان تعویضی هم 2 بازیکن لژیونر بودند و تنها اشرف بنخارکی تعویض نخست مراکشی ها ابتدا از سال های 2016 تا 2018 در تیم کازابالانکا بازی می کرد و سپس به الهلال عربستان پیوست تا این بازیکن هم لژیونر شود و به احتمال زیاد، تیمی که مقابل کشورمان در جام جهانی بازی می کند، 100 درصد با این تیم تفاوت دارد و همه لژیونر اروپایی هستند.
البته تیم دوم مراکش هم با اقتدار در مرحله گروهی در رده نخست قرار گرفت و به احتمال زیاد قهرمان می شود و نباید تیم ملی کشورمان را از پیش مقابل مراکش پیروز دانست.
انتهای پیام/