به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زمستان و سوپ های مختلف خیلی میچسبد. از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی … در این مطلب هم طرز تهیه یه سوپ مقوی، پر انرژی و خوشمزه رو براتون میذارم که از نظر مواد تشکیل دهنده آن یه وعده غذایی کامل است و از گوشت، سبزیجات و جو تشکیل شده است. امیدوارم تهیه کنید و از مزه آن لذت ببرید.
مواد لازم:
-۱۵۰ گرم گوشت (ترجیحا گوسفند نباشد)
-۱۰۰ گرم جوی پوست کنده
-۴ عدد هویج
-۲۰۰ گرم کرفس
-۲ مشت گشنیز تازه
-۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
-۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
-نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه :
1.برای تهیه این سوپ ابتدا باید گوشت رو بپزیم. اینکه از چه گوشتی هم استفاده کنیم سلیقه ای اما من از گوشت گوساله ی کم چرب استفاده کردم چون به نظرم گوشت گوسفند یا گوشت پر چرب برای سوپ خیلی سنگینه. گوشت رو خرد کرده و همراه کمی روغن، فلفل، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ داخل قابلمه میریزیم بعد مواد رو با هم تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
3.2 لیوان آب سرد به گوشت اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت برای حدود ۲ ساعت بپزد. وقتی گوشت پخت به اندازه کافی نمک هم بهش اضافه میکنیم.
3.جو پوست کنده رو هم همراه ۳ لیوان آب داخل یه قابلمه دیگه میریزم و میذاریم تا برای ۱ الی ۲ ساعت بپزه تا نرم بشود و لعاب بیاندازد.
4.بعد از این مدت جو پخته و نرم شده است.
5.وقتی گوشت پخت از آب درش میاریم و کمی خردش میکنیم.
6.گوشت خورد شده رو به جو پخته اضافه کرده و با گوشتکوب برقی خوب پوره شون میکنیم یا اینکه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم.
7.حالا آب گوشت رو هم به پوره مون اضافه میکنیم و حدود ۲ الی ۳ لیوان دیگه آب هم بسته به غلظتی که میپسندیم، داخل سوپ میریزیم.
8.رب رو همراه کمی روغن، یک قاشق پیاز داغ و زرچوبه کمی سرخ میکنیم تا از خامی دربیاد.
بیشتر بخوانید: جالبترین اصول و ترفندهای آشپزی که از آن بی خبرید!
9.حالا هویج خام خورد شده، کرفس خام خورد شده و رب سرخ شده رو به مایه سوپ مان اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا سوپ با حرارت ملایم قوام بیاد و سبزیجات هم بپزند.
10.در یک ربع انتهایی هم گشنیز خورد شده رو اضافه میکنیم.
11.حالا سوپ خوشمزه ما آماده سرو کردنه … نوش جان
منبع:وب سایت دونفره
انتهای پیام/