به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ امام بخش قائدی اظهار داشت: در 9 ماهه امسال 830 میلیون به بیماران صعبالعلاج و خاص این استان پرداخت شده که تنها 300 میلیون تومان آن از طریق اعتبارات اختصاصی وزارت بهداشت بوده و مابقی از منابع داخلی تامین شده است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته 700 میلیون تومان به بیماران صعبالعلاج و خاص استان پرداخت شد، عنوان کرد: شیوه نامه اجرایی مساعدت بیماران خاص و صعب العلاج در راستای سیاستهای کلی دولت در حوزه سلامت و به منظور حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج نیازمند و بی بضاعت بابت جبران هزینههای سنگین و تحمل ناپذیر دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی مصرفی ابلاغ شد.
قائدی برخورد با ارائه داروهای خارج از فهرست مرجع اعلامی داروهای ایرانی، گران فروشی و کم فروشی واحدهای فروش دارو و همچنین نظارت دقیق بر مسئولان فنی این واحدها را اولویتهای معاونت غذا و دارو عنوان کرد و افزود: هم اکنون 78 داروخانه در شهرهای مختلف استان فعال بوده که از این تعداد 68 مورد خصوصی و مابقی دولتی هستند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ایجاد و راه اندازی 5 داروخانه در شهرهای گچساران، یاسوج، مادوان، مارگون و لیکک در دست اقدام است، بیان کرد: راه اندازی داروخانه جامع دولتی با هدف رضایت شهروندان در حوزه تامین و هزینه دارو در آیندهای نزدیک در دستور کار است.
قائدی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون یک هزار و 380 مورد آزمایش صورت گرفته که از این تعداد 178 مورد به تقاضای اداره نظارت- تولیدی و غذایی، 178 مورد به تقاضای اداره نظارت بر آرایشی و بهداشتی و 42 مورد نیز بنا به تقاضای اداره نظارت بر واردات غذایی بوده است.
انتهای پیام/غ
کمک به بیماران صعب العلاج