به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ کهگیلویه و بویراحمد افزون بر 26 هزار واحد صنفی، تولیدی و خدماتی دارد که از این تعداد هشت هزار مورد به دلیل مشکلات مالی دچار رکود شده و یا نیمه فعال هستند.
علی محمد احمدی روز یکشنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: مدیران این بانکها در اعطای تسهیلات به بنگاهها و واحدها سخت گیری را به حداقل رسانند و با روان سازی اقتصادی گامی در راستای توسعه استان بردارند.
وی افزود: میزان پرداخت تسهیلات مستقیم توسط بانکهای عامل استان به واحدهای تولیدی از جمله بانک ملی با بانکهای سایر استانها مقایسه و بررسی خواهند شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت مطلوب استان در زمینه کشاورزی، بیان کرد: توسعه واحدهای تولیدی بخش کشاورزی ظرفیتهای این حوزه را در زمینه صادرات غیر نفتی افزایش میدهد.
وی عنوان کرد: توسعه صنایع تبدیلی در این حوزه به استفاده بیشتر از ظرفیتهای کشاورزی این استان کمک میکند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ۷۵ موارد تسهیلات در قالب فرایند رونق تولید و 223 مورد تسهیلات مستقیم به واحدها و طرحهای تولیدی در این استان پرداخت شد.
داریوش دیودیده افزود: همچنین بیش از 770 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید و مستقیم و انتقالی پرداخت شده است.
538 واحد تولیدی این استان در سال جاری برای دریافت تسهیلات در سامانه بهین یاب نامنویسی کردهاند.
379 مورد از این تعداد پس از تصویب در نشستهای ستاد تسهیل کهگیلویه و بویراحمد برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل استان معرفی شدند.
در نشست امروز مشکلات واحدهای تولیدی از جمله شرکت نماسازان مروارید (کارخانه آجر دهدشت) و تعاونی 2301 نیز بررسی شد.
انتهای پیام/ش