معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: گسترش مراکز یادگیری محلی علاوه بر یادگیری سواد، مهارت‌های اساسی زندگی اجتماعی، حقوق شهروندی و مهارت‌های شغلی را داریم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز ،  موسی شیخی، معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان بیان داشت: هدف از اجرای طرح آموزش در مراکز یادگیری محلی، افزایش توانمندی افراد در مهارت‌های اساسی زندگی و شغلی و ارتقا سطح آموزش مادام‌العمر است تا اشخاص بتوانند توانمندی‌های خود را حفظ کنند که در حال حاضر 5 مرکز یادگیری محلی در استان فعال است اما درصدد هستیم تا تعداد این مراکز را در استان افزایش دهیم.

وی افزود: در مجموع 3 نوع مرکز آموزش محلی در دستور کار ما قرار دارد؛ یک نوع مرکز آموزش یادگری محلی دولتی است که در مدارس استان تشکیل می‌شود و کلیه امور آن توسط آموزش و پرورش انجام می‌شود. نوع دیگر از طریق بخش غیر دولتی دایر می‌شود. نوع دیگر نیز مراکز مشارکتی هستند که با همکاری دستگاه‌های اجرایی مانند زندان، هلال احمر، بهزیستی و کمیته امداد راه‌اندازی می‌شود.

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: امسال اولین مرکز یادگیری محلی مشارکتی در زندان دزفول راه‌اندازی شده است. در این مرکز 87 نفر از مددجویان بی‌سواد و کم‌سواد تحت پوشش آموزش‌ها قرار گرفته‌اند. در این مراکز مددجویان علاوه بر سواد کاربردی، مهارت‌های اساسی زندگی اجتماعی، حقوق شهروندی و مهارت‌های شغلی را می‌آموزند.

شیخی با اشاره به استقبال از مراکزیادگیری عنوان‌کرد: از سوی مددجویان استقبال خوبی از این مرکز صورت گرفته است. انتظار می‌رود مددجویانی که این دوره‌ها را طی کرده‌اند بهتر بتوانند زندگی خود را اداره کنند. در مراکز یادگیری محلی چندان سن مطرح نیست اما اغلب افرادی که در دوره‌ها شرکت می‌کنند کمتر از 50 سال سن دارند.

انتهای پیام/م

فعالیت 5 مرکز یادگیری محلی در خوزستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار