به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن غفوریفرد عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و رئیس اجلاس احزاب آسیایی و عضو کمیته دائمیICAPP در بیست و نهمین نشست کمیته دائمی کنفرانس بینالمللی احزاب آسیایی و دومین کنفرانس ویژه راه ابریشم که صبح امروز جمعه(13 بهمن ماه) در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: ما قصد داریم در کنفرانس امروز در مورد افراط گرایی و راه حلهای مقابله با آن صحبت کنیم.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: در این کنفرانس بیش از 300 حزب فعال حضور دارند که میتوانند با فعالیت و گفتگو زمینه مقابله با افراط گرایی را فراهم کنند؛ در حال حاضر اتحادیههای مشابهی در آفریقا و آمریکا وجود دارد که قادر خواهند بود با اتحادیههای ما همکاریهای سیاسی داشته باشند.
وی با بیان اینکه این همکاری ها منجر به تقویت روابط و همکاری کشورهای آسیایی میشود، تصریح کرد: این افتخاری برای ماست که میتوانیم میزبان نمایندگان احزاب آسیایی در تهران باشیم؛ کشورهایی ما میتوانند همکاریهای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی داشته باشند و برگزاری چنین همایشهایی میتواند باعث پیدا شدن راه حل مشکلات شود.
غفوریفرد با بیان اینکه گزارش جلسه قبلی کنفرانس احزاب آسیایی که در سئول برگزار شد امسال به سازمان ملل ارسال شده، گفت: ما موضوعات کنفرانس قبلی و کنفرانس امروز احزاب آسیایی هم در سطح بین الملل و هم در سطح کشور خود پخش کردیم و از اعضای کمیته مرکزی و دائمی که از کشورهای مختلف در این کنفرانس شرکت کردند تشکر میکنیم.
رئیس اجلاس احزاب آسیایی درباره دومین کنفرانس ویژه راه ابریشم نیز گفت: راه ابریشم و کنفرانس آن میتواند مسیری برای پیشرفت احزاب کشورهای آسیایی باشد؛ این راه غرب آسیا را به شرق چین متصل کرد و باعث شد بحثهای فرهنگی که در بین کشورهای این مسیر وجود دارد بیش از پیش مورد تبادل قرار گیرد.
وی ادامه داد: امیدوار هستیم این ارتباط همیشه برقرار باشد و به عنوان یکی از اعضا میخواهم تمامی مطالب و نتایجی که در این کنفرانس مطرح می شود و مسائلی که از قبل گفته شده مورد پیگیری جدی قرار گیرد تا بتوانیم به حل مشکلات کمک کنیم.
غفوریفرد تصریح کرد: در خصوص این کنفرانس ما با مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صحبتهایی کردیم و آنها از انجام این کار بسیار خرسند بودند.
عضو کمیته دائمیICAPP با بیان اینکه امروز در نشست بیش از 40 حزب سیاسی حضور دارند که از احزاب فعال در کشورهای خود هستند، گفت: در این نشست میخواهیم موضوعات را مطرح کنیم و مشخص کنیم که احزاب سیاسی چه کارهایی میتوانند انجام دهند؛ نقش احزاب در برابر مقوله افراط گری و مقابله با آن میتواند با اهمیت باشد.
وی با اشاره به این موضوع که جمهوری اسلامی ایران در غرب آسیا به عینه مشکلات افراط گرایی را دیده است، گفت: ما صحبتهای زیادی را در این خصوص با مقامات کشور کردهایم و حتی رئیس جمهور نیز از برگزاری این کنفرانس خوشحال شدند و قصد داشتند در آن به سخنرانی بپردازند.
غفوریفرد در بخش پایانی سخنانش خاطرنشان کرد: ما باید در کنفرانس امروز درباره موضوع مقابله با افراط گرایی بحثهای زیادی را داشته باشیم.
انتهای پیام/