به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی،استاد حوزه علمیه قم درسخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه در مصلای قدس استاد حوزه علمیه قم افزود: مسئولان باید بین مردم باشند و خود را تافته جدا بافته ندانند، یکی از خطرات بزرگ در نظام جمهوری اسلامی ایران، فاصله افتادن بین مردم و است، برای نظام اسلامی بد است که دولتمردان خودشان را از مردم جدا بدانند، مسئولانی همچون استاندار و شهردار باید در مردم باشند و حفاظتها را کم کنند.
وی با اشاره به ضرورت جدا نشدن مسئولان از مردم اظهار کرد: باید دولتمردان به اماکنی همچون مسجد بروند و با مردم سخن بگویند، پیام نهج البلاغه این است که مسؤولیت، طعمه نیست، بلکه امانت است.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: مردم از صداقت ناراحت نمیشوند و مسؤولان نباید وعده دروغ به مردم بدهند، همچنین امانت داری ویژگی لازمی برای مسؤولان است، نباید اخبار اختلاس از گوشه و کنار کشور به گوش برسد.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی افزود: نباید در مردم یاس و ناامیدی ایجاد کرد، تغییرات در 40 سالگی انقلاب اسلامی ایران مشهود است؛ در صنایع، زیرساختها و علوم مختلف در کشورمان پیشرفتهای چشمگیری صورت گرفته است، روزی امکان ساخت گلوله در کشور نبود، اما اکنون شهرهای موشکی در ایران داریم.
وی با اشاره به ویژگیهای خانواده خوب اظهار کرد: در این خانواده، هم مرد، هم زن و هم فرزندان خوب هستند، به عنوان مثال برای یک خانواده خوب میتوان به خانواده حضرت زکریا اشاره کرد، این خانواده همیشه به دنبال انجام کار خیر بودند.
استاد حوزه علمیه قم افزود: ما باید حضرت زهرا(س) را به عنوان الگو بگیریم، امام زمان(عج) فرمود که حضرت زهرا(س) الگوی من است و این بانوی بزرگوار پاره تن رسول اکرم(ص) بود.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی عنوان کرد: انسان حتی اگر پدر و مادرش را از دست بدهد، حداقل سه وظیفه در قبال والدین دارد، این وظایف شامل احسان به والدین، تشکر و طلب مغفرت است، انسان نباید هیچ وقت با پدر و مادر خود تندی کند.
وی احسان به والدین را تنها منحصر به زمان حیات آنها ندانست و تصریح کرد: انسان باید پس از مرگ پدر و مادر به دوستان آنها احسان کند، رسول اکرم(ص) گاهی هدیههایی را برای دوستان حضرت خدیجه(س) پس از رحلت این بانوی بزرگوار میفرستاد.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: حضرت زهرا(س) علاقه زیادی به رسول اکرم(ص) داشت، این بانوی بزرگوار در رابطه با پدر، همسر و فرزندان نمونه بود.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی افزود: کار خوبی که فردی انجام میدهد و ثواب آن را به پدر و مادرش اهدا میکند، ثواب چنین کاری به والدین آن فرد میرسد.
وی با اشاره به ویژگیهای زندگی مشترک امام علی(ع) با حضرت زهرا(س) اظهار کرد: این دو بزرگوار در طول این زندگی هیچ گاه هم دیگر را عصبانی نکردند، حضرت زهرا(س) هیچ گاه با همسر خود مخالفت نکرد.
استاد برجسته حوزه علمیه قم در پایان با اشاره به ویژگیهای خانواده فاطمی خاطرنشان کرد: ویژگیهایی همچون صداقت، ساده زیستی، حیا و کرامت در خانواده فاطمی حاکم است.
انتهای پیام/ش