به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، حسینی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:برداشت پیاز خارج از فصل، از 9 هزار و صد هکتار زمین های کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
وی پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت بیش از270 هزار تن پیاز برداشت شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: بهره گیری از نشاء سالم، تغذیه مناسب گیاه و مبارزه با آفات و بیماری ها علت افزایش تولید است.
برداشت پیاز تا پایان اردیبهشت سال آینده ادامه دارد .
وی گفت: محصول برداشت شده به استان های تهران ، اصفهان ، تبریز و مشهد فرستاده می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: چهل درصد محصول برداشت شده نیز به عراق و آسیای میانه صادر میشود.
حسینی افزود: شهرستان های بندرعباس ، میناب و رودان از مناطق مهم تولید پیاز خارج از فصل در استان است.
هرمزگان بعد از بوشهر رتبه دوم تولید پیاز خارج از فصل را در کشور دارد. پیاز با داشتن سولفور،کروم و ویتامین B6 در کاهش کلسترول ، فشار خون ، قند خون ، خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر است.
استان هرمزگان با داشتن آب و هوای گرم و مرطوب یک گلخانه طبیعی در فصل سرد سال است.
این استان با تولید حدود یک میلیون و چهارصد هزار تن محصول سبزی و صیفی ، جزء سه استان برتر کشور در تولید محصولات خارج از فصل است.
انتهای پیام/ف