به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ مصطفی پناهنده،معاون حمل و نقل راهداری استان همدان در کارگروه ارتقاء سفرهای استانی یکی از ضوابط اصلی شرکت های مسافربری را برندسازی عنوان و خاطرنشان کرد: ضوابط تاسیس شرکت های مسافربری جاده ای در سازمان راهداری مورد بازنگری قرار گرفته و با اصلاح ضوابط ، زمینه برای شکل گیری شبکه های مسافربری و برندهای معتبر بیش از پیش به منظور ایجاد رضایت مندی حداکثری مسافران ناوگان حملونقل عمومی جادهای فراهم شده است.
وی افزود: در بحث جایگاه استان در بخش مسافر با انعقاد قرارداد با مشاور و تعریف شاخص های معین با دو هدف برندسازی و ستاره دار شدن شرکت ها در اولویت است.
پناهنده ادامه داد: پس از تعیین شاخص های معین و شرکت ها با دادن امتیاز دارای ستاره می شوند و با توجه به شاخص ها موقعیت و برند خود را ارتقاء می دهند.
وی با انتقاد از ورود هر شرکتی به چرخه فعالیت حمل و نقل، تأکید کرد: پارسال با مکاتباتی که انجام شد از ورود هر شرکتی به چرخه فعالیت حمل و نقل مسافر و ایجاد شعب جلوگیری شد.
این مسئول بیان داشت: در بحث منشور حقوق مسافر، کنترل و نظارت باید بر اساس دستورالعمل ها در معرض دید مسافران باشد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان همچنین با اشاره به اینکه باید نسبت به نوسازی ناوگان حملو نقل روستایی توجه بیشتری داشته باشیم، ابراز داشت: در بحث توسعه سواریهای روستایی صندوق کارآفرینی امید تلاش زیادی انجام داده است، به طوری که 32 دستگاه خودروی سواری تحویل داده شده و در آینده نیز 37 دستگاه خودرو به چرخه ناوگان روستایی افزوده می شود.
مصطفی پناهنده با بیان اینکه در ارائه تسهیلات محدودیت تعداد نداریم، افزود: امیدواریم بتوانیم تعداد بیشتری سواری وارد چرخه ناوگان حملونقل عمومی و روستایی کنیم .
وی ادامه داد: هم اکنون 500 دستگاه مینیبوس از 1050 دستگاه و نزدیک به 50 وانت در مسیر روستایی فعال هستند که با ارائه تسهیلات به متقاضیان تحویل داده شده است.
پناهنده یادآور شد: همچنین حدود 600 دستگاه سواری وانت و مینیبوس در سطح روستایی فعال داریم و امیدواریم بتوانیم بیش از پیش آنها را ساماندهی و نوسازی کنیم.
انتهای پیام/ د