این شبیه سازی جدید موافقان و مخالفان خود را دارد و عدهای اعتقاد دارند با توجه به زندگی در قاره آفریقا این ملکه باید رنگین پوست باشد اما در شبیه سازی رنگ او را روشن طراحی کردهاند.
بازسازی چهره پس از اسکن سه بعدی از مجسمه و طراحی لایه به لایه در چاپگر سه بعدی در طول ۵۰۰ ساعت انجام شده است.
زیور آلات به کار رفته در مجسمه شبیه سازی شده مطابق با مجسمههای باستانی و نقشهای هیروگلیف است و به وسیله طراحان جواهر شرکت دیور (Dior) فرانسه تولید شده است.
لکه نفرتیتی در سالهای ۱۳۳۶ الی ۱۳۵۳ پیش از میلاد در مصر در سلسله هجدهم حکمرانی میکرده و سپس فرزند او فرعون توت به قدرت رسیده است.
گروهی از کارشناسان باستان شناسی اعتقاد دارند مصریان باستان از نسل اروپاییان هستند و از شمال اروپا به مصر مهاجرت کردهاند به همین دلیل رنگ پوست و چهره آنها با بومیان آفریقا تفاوت داشته است.
این ملکه در زمان حکمرانی از قدرت بالایی برخوردار بود و زیبایی او در مصر و حتی اروپا زبانزد بوده است. کارشناسان علت مرگ نفرتیتی را ابتلا به بیماری طاعون میدانند.
مومیایی این ملکه که به شدت آسیب دیده در مقبرهای در دره شاهان درسال ۱۸۹۸ میلادی کشف شده است و در سال ۲۰۱۰ با آزمایش ژنتیک دانشمندان دریافتند او مادر بیولوژیک فرعون توت است.
مکان اختفای این ملکه به همراه مادر و همراهان او سبب شد تا مدتها هویت مومیاییها نامشخص باشد و به تدریج با درکنار هم گذاشتن اطلاعات باستان شناسان هویت آنها را شناسایی کنند.
مقبره فرزند این ملکه مشهور به فرعون توت در سال ۱۹۲۲ میلادی به وسیله باستان شناس انگلیسی هاوارد کارتر در رده شاهان (Valley of the Kings) شناسایی شده است و امروزه ازجمله جاذبههای توریستی و گردشگری مصر به شمار میآید.
گروهی دیگر از دانشمندان اما اعتقاد دارند جمجمه موجود درمقبره متعلق به ملکه نفرتیتی نیست، بلکه مادر یا خواهر او هست و مومیایی اصلی در اتاقکی مخفی در مقبره فرعون توت قرار دارد.
دانشمندان در تلاش هستند با انجام اسکن راداری وجود اتاق مخفی و مومیایی های مخفی شده احتمالی در آن را به اثبات برسانند.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/