بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند.

بادمجان عثمانی خوشمزه و لذیذ + دستور تهیه

مواد مورد نیاز

گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): 300 گرم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
بادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): 1 کیلوگرم
گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده): 1 عدد
سیر بزرگ (له شده): 2 حبه
ماست پرچرب: 1 پیمانه
پودر دارچین: یک دوم ق چ
زردچوبه: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم

روش تهیه بادنجان عثمانی

روش پخت

1. پیاز را درون قابلمه ای حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا آب گوشت تبخیر شود. بعد زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به آن بیفزایید. سپس 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.

2. نمک و گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود.

3. بادمجان را درون دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس سیر و ماست را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

4. مخلوط بادمجان و ماست را درون ظرفی قرار دهید. بعد مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را روی آن بریزید. سپس آن را با جعفری (خردشده) تزیین کرده و همراه با نان سرو کنید.

منبع: مجله سرآشپز

انتهای پیام/

دستور پخت بادمجان عثمانی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۲۰:۰۸ ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
خوشمزه بود ممنون